4 семейства останаха без дом в Добрич

4 семейства останаха без дом в Добрич | StandartNews.com

"Управлението на страната ни е бедствие", Категорична е Снежана Димитрова, загубила дома си и останала на улицата

Добрич. Две къщи са пред срутване и на практика 4 семейства са без дом, казва през сълзи Снежана Димитрова, която заедно със съпруга си Йордан и двете им деца са живеели в една къща с бабата и дядото на Снежана.

"Загубихме всичко. Сега сме на улицата. Временно живея с децата и мъжа ми при баща ми, който обитава общинско жилище - гарсониера. Там сме пет души. Майка ми е в лозята и при нея са баба и дядо, които са на 80 и 90 години. Това е къща, в която са пораснали и отгледани 4 поколения. Сега търся доброволци да я съборим, защото е прогизнала и не смеем да влезем вътре, за да не падне на главите ни", разказва през сълзи Снежана, която не знае дали и кога ще е на работа, защото фирмата, в която работи също е пострадала от наводненията.

Освен къщата, в която доскоро е живяло семейство Димитрови, потопът е унищожил и домът на родителите на съпруга й. Семейството има нужда от всичко - легла, покъщнина, дрехи за възрастните й баба и дядо, храна.

"Как ще живеем оттук нататък - не знам. Търся дървен материал да построим нова къща. Благодарна съм на всички хора, които ни помагат в момента, и разбрах, че българите сме добри хора, но къде са хората, които управляват страната. Дойде президентът, нека дойде и премиерът. Защо ходи само във Варна?", пита още Снежана, която иска да знае кой е виновен за всичко, което сполетя Добрич и обикновените хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай