Четвъртък,

35 000 следват Мира Добрева

От: Агенция Стандарт -
149
35 000 следват Мира Добрева
A
A
A

"С Инстаграм започнах като на шега. И до днес се отнасям несериозно към която и да е социална мрежа, защото съм от поколението, което вярва във веществеността на връзките, в допира като възможност за общуване, търси погледа, който казва повече от всяка дума.

Поствам снимки нерегулярно, когато смятам, че има какво да кажа, в сторитата съм по-хаотична, но отново има дни, в които забравям за мрежата. Намирам се във възраст, която е извън общоприетата за аудиторията, която обитава това пространство, работя в телевизия, която не предполага огромен брой последователи.

Не изглеждам атрактивно. Нямам бранд, който да привлича млада аудитория. Имам деца и куче. Преди имах и котенце. Но повече от всичко разполагам с думите и мисля, че успявам да ги подредя така, че да ви харесва това, което казвам. Предполагам, че затова сте тук и сте толкова много! Благодаря ви. Не съм вярвала, че човек като мен може да достигне 35 000 последователи в Инстаграм. Правите ми радост, да знаете!", споделя Мира.

Неотдавна излезе и първата й книга – „Столетниците – благословия или орисия“. Покрай премиерата на томчето Добрева неочаквано повдигна завесата над личния си живот и се оказа, че със съпруга й, режисьора и продуцента Георги Торнев, поддържат отношения, които в светските хроники обикновено са квалифицирани като „отворен брак“.  


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Мира Добрева

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички