18-годишен марксист разсипа Ники Кънчев и Стани богат!

Момчето впечатли със знанията си

18-годишен марксист разсипа Ники Кънчев и Стани богат! | StandartNews.com

Голяма изненада в Стани богат!

Много рядко и много трудно е някой да завладее зрителския интерес в присъствието на Ники Кънчев.

Направи го обаче 18-годишният Димо Стоянов, който показа страхотни знания и остави Ники Кънчев на заден план.

Заваляха коментари на одобрение в социалните мрежи, а утре Димо продължава.

Димо Стоянов е все още ученик в Професионална гимназия по електротехника и електроника в Бургас, а се справи по-добре от повечето участници в предаването "Стани богат".

Кънчев многократно повтори възрастта на младежа, явно от ниски очаквания към него, като дори отбележи, че момчето е на по-малко години от самото шоу. Димо обаче, оправда всички очаквания и отговори на въпросите с лекота.

Той почти стигна до въпроса за 10 000 лв, като за предишния използва първия си жокер и отново уцели в десетката. Въпреки бързината си, времето на младежа не стигна и той ще продължи борбата си за голямата награда следващия път.

За себе си, момчето разказва, че чете дебелите книги на Карл Маркс, слуша маршове и класическа музика. Има ясен план за бъдещето си и иска да учи в Националния военен университет със специално киберсигурност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Същият
преди 1 месец

В този юнак ли трябва да надеждите ни да сложи в ред алчността на управниците ни.Дерзай младежо

Откажи
Джина
преди 1 месец

Това че момчето чете тези книги не значи че е марксист - да станеш интелигентен се изисква да си запознат първа ръка с темата... а вие…Защо автоматично залепяте етикети? Това че ви се иска да е така и се опитвате да настройвате лековерните млади и тъпите стари - не значи че ще ви платят повече!

Откажи