10 кила качила ЛиЛана в ареста

ЛиЛана била лишена от възможността да спазва спартанския си режим от суперхрани

10 кила качила ЛиЛана в ареста | StandartNews.com

Престоят под ключ би трябвало да се отразява със знак минус на телесните тлъстини, но следствената певица и бизнесдама ЛиЛана е добавила тегло в ареста, съобщава "Лупа".

Близки до Лили Деянова, която е обвиняема за присвояване на огромни публични средства по обществени проекти в съучастничество с Васил Божков, твърдят, че от депресия и лоша храна младата жена е качила 10 кг в последния месец.

ЛиЛана била лишена от възможността да спазва спартанския си режим от суперхрани, изготвен в сътрудничество с известния й татко - доцентът по превантивна кардиология Христо Деянов. Пеещият доктор, както е известен той, пишел ежеседмично молби до Министерството на правосъдието с молба да позволят на щерка му да се храни здравословно.

"Ще ми затрият детето", тръшкал се Деянов, докато ЛиЛана качвала кило след кило от затворническата разкладка. Зевзеци се шегуват, че това е своеобразен начин да се еманципира от благодетеля си Васил Божков, който е известен с това, че не толерира жени над 50 кг, уточнява "Лупа".

След като беше закопчана на 28 април по обвинение в участие в организирана престъпна група за кражба на евросредства, Деянова изкара две седмици под домашен арест, преди да се озове зад решетките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай