Звездна надпревара подпали Фейсбук

Атлет обра точките с честитка, тежаща 170 кила

Звездна надпревара подпали Фейсбук | StandartNews.com

Социалните мрежи отдавна са предпочитано място за контакт между големите звезди и феновете им. Българските спортисти не правят изключение и се скъсаха да честитят Коледа от Фейсбук, надпреварвайки се с оригинални идеи.

Най-оригинално послание отправи атлет номер 1 на годината Георги Иванов. Гюлетласкачът тръшна 170-килограмово прасе на село и се щракна. На хубавата традиция присъстваха съпругата му Адриана Бънова и синът им Виктор. За спомен - солидните кила на животното бяха изписани и увековечени във Фейсбук. Да са живи и здрави родителите, да отгледат още много прасета за Коледа.

Цветана Пиронкова ни дари с красота от родния й Пловдив. "Няма как да пропусна да се снимам пред коледната елха за фон. Желая ви Весела Коледа и чудесно прекарване на празниците с най-близките ви", написа Цвети и "постна" секси загадъчна снимка. Тя ще открие новия сезон на 28 декември на турнира с награден фонд $500 000 в Шънджън (Китай). Седмица по-късно участва в Сидни, а сезонът в Австралия ще бъде закрит на Australian Open.

Вратарят Ники Михайлов се щракна на коледната софра с дядо си Бисер. Плейбоят избра този начин да честити на всички българи. Внушението се е получило - на масата на Бисер има винце и сиренце. Скромно, но от сърце.

Митко Бербатов привлече човек от "Фулъм", за да зарадва почитателите си за празниците. Централният нападател пусна в личната си страница снимка с Дядо Коледа. Белобрадият старец държи надпис на английски и български, с който пожелава весело Рождество. Най-вероятно актьорът е един от масажистите на "котиджърс".

Най-добрият боксьор на 2013 г. Даниел Асенов, известен като Тайсъна от Кукорево, се показа в мрежата с народна носия. А приятелите му побързаха с коментарите "Ето го нашия шампион коледар".

Албена Денкова и Максим Стависки поздравиха за Рождество с картичка. По-скромно.

Треньорката в националния отбор по вдигане на тежести Кристияна Колева обаче спретна страхотна трапеза и я сподели с най-близките си - своята дъщеря Румяна и зетя Станислав. Коледното настроение от снимката във Фейсбук показа и подобаващо облекло.

Оригинална честитка към здравите момчета направи най-известният ни културист Митко Димитров. Той се справи без проблем с тежкия чувал на Дядо Коледа, докато позира.

Детелин Далаклиев пусна дечицата си под елхата, които чакат мига, за да отворят подаръците. Световният шампион по бокс обаче уточни в коментар, че "важното е да се снима прасето".

Преди няколко месеца баскетболистът на "Лукойл" Чавдар Костов се зарече, че ще си "отглежда" брадата "Зи Зи Топ" поне до Коледа, когато ще я боядиса бяла точно като Добрия старец. Речено-сторено! Навръх светлия празник баскетболистът публикува живо доказателство на спазената си дума.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай