Зрителите излъчиха финалистите в X Factor

Зрителите излъчиха финалистите в X Factor | StandartNews.com

София. След снощните елиминации в музикалното шоу X Factor станаха ясни финалистите в надпреварата. Жана, Ана–Мария и Наско са любимците на публиката, които продължават към финала, който ще се състои на 20 декември, а Нелина и Теди напуснаха музикалното шоу с най-нисък вот. Решението във вечерта на елиминациите бе изцяло на зрителите на Нова ТВ, тъй като от миналата седмица съдиите Мария Илиева, Любо Киров от ТЕ, продуцентката Саня Армутлиева и Велизар Соколов-Заки имат функцията само на коментатори на изпълненията, а негово величество Зрителят държи съдбата на участниците в ръцете си.

При елиминационните изпълнения Наско спечели сърцата на публиката с изпълнението си на песента Ni**as In Paris на Jay-Z & Kanye West. Нелина заложи на песента „Камино" на Лили Иванова, а Теди изпълни The Way You Make Me Feel на Майкъл Джексън.

След емоционалната вечер на елиминации в X Factor финалистите ще зарадват своите фенове с „Концерт на победителите" в събота, 14 декември, от 18.00 ч. в Сердика Център, a изненадата ще бъдат отпадналите участници, които също ще се включат със свои изпълнения.

Не пропускайте големия финал на музикалното шоу на 20 декември в ефира на Нова ТВ и подкрепете своите фаворити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай