Жив ли е Борис в "Братя"?

Напрежението расте с всяка изминала минута и води след себе си неочаквани последствия

Жив ли е Борис в "Братя"? | StandartNews.com

Напрежението расте с всяка изминала минута и води след себе си неочаквани последствия в новите епизоди на криминалната драма „Братя“. Лора е ужасена от случайното разкритие, че тайнственият мъж, следил постоянно Борис дни преди отвличането му, за когото я разпитваха в полицията, всъщност е от обкръжението на Денис Топал. Твърдо решена да търси истината за изчезналия си съпруг, тя дава цялата информация на Черкезов в отдел “Убийства”, но не може да си намери място от притеснение. Измъчват я тъмни подозрения и страховити мисли, а думите на Калин, че Драго е замесен в мистериозното изчезване на Боби, не ѝ дават мира. Лора попада на стряскаща следа, но смразяващата информация, която ще получи, заплита мистерията още повече.

Калин се изпълва с все повече омраза срещу неуловимия Денис. Следователят е убеден, че бизнесменът е причината за отвличането на най-добрия му приятел и не успява да се примири с факта, че той остава недосегаем. Измъчва го мисълта, че, може би, Борис е някъде там и има нужда от спешна помощ, но разследването буксува, а Топал мълчи. Своята неприязън Калин автоматично прехвърля и върху Лора, защото според него тя е предала неговия приятел и е унищожила живота му. Инспекторът мисли, че Лора и сега продължава да се подиграва с Боби, носейки детето на брат му. Това Калин не може да й прости и търси начин да я накаже.

В отдел “Убийства” разследването по случая с Борис Донков стига до шокиращо разкритие, което никой не знае как да тълкува. Отчаянието вече завладява и Йосифов, който се чувства все по-объркан от новите улики. Какво ще разкрият полицаите и дали ще стане ясно – жив ли е Борис, или вече няма надежда за него?

Драго е решил да направи кардинални промени в бизнеса си и първата стъпка е да опита да си върне стария офис на Арол Холдинг. Какви са намеренията му и дали ще получи подкрепа от приближените си? Едно е сигурно – Драго също следи случая с изчезването на брат си и прави собствено разследване, тайно от СДВР. Защо бизнесменът крие информация от полицията и от Лора, и дали ще успее да стигне до ключови следи, която ще пренаредят пъзела, това ще стане ясно в новите епизоди на „Братя“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай