Жана с гореща следа по случая "Донков" в "Братя"

Полицаите от отдел “Убийства” работят по няколко версии за изчезването на следователя

Жана с гореща следа по случая "Донков" в "Братя" | StandartNews.com

Полицаите от отдел “Убийства” работят по няколко версии за изчезването на следователя Борис Донков и все още търсят отделни следи, свързани с конкретни замесени лица. Но на този етап им се губи цялостната картина и не намират отговори на основни въпроси. Личните подозрения на Калин, че Денис Топал е пряко замесен в мистериозния случай, засега не са подкрепени с никакви доказателства и си остават само едно предположение. Преглеждайки експертизи от съвсем различни разследвания, инспектор Жана Илиева се натъква на важни документи. Те водят до горещи следи, касаещи определени заподозрени кръгове и дават основание на следователите да насочат вниманието си в неподозирана посока.

Шокирана от запознанството си с Юлия, Снежа не може да се примири с тъмните сенки от миналото на по-малкия си син. Тя е решена да се види с Лора, за да опита да сложи край веднъж завинаги на заплетената ситуация около Драго. Ще събере ли смелост да сложи изцяло картите на масата пред снаха си и какво ще предприеме Лора след тяхната среща?

Докато обсъждат тържеството за рождения ден на Черкезов, двамата с Ива се сближават още повече. Началникът на отдел „Убийства“ се отпуска в нейната компания и споделя своята голяма житейска болка. Какво го тормози от няколко години и дали Ива ще съумее да му даде куража, от който и самата тя силно се нуждае точно в момента?

Виктория има все по-сериозни подозрения към своята съученичка и приятелка. Съмнява се, че Нора откровено мами Симеон, за да се добере по-лесно до популярната компания на Тони. Момичето, разбира се, отрича да има подобни намерения и се изплъзва от всеки неин опит да я хване в издънка. Вики, обаче, случайно става свидетел на голяма лъжа, която би могла да разобличи Нора. Как ще се развият събитията и дали хитрата тийнейджърка ще успее да се измъкне за пореден път?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай