Затишие пред буря в "Братя"

Още след първата си среща с Филип Снежа е във водовъртеж от противоречиви емоции

Затишие пред буря в "Братя" | StandartNews.com

Масираната атака срещу „Кара Ботаникс“, в която се включиха и инспектори от няколко държавни институции, е последвана от подозрително затишие, което все повече притеснява поръчителя на наказателната акция – Денис. Какво е намислил Филип, след като разбра, че е във война със собствения си син, в лицето на Топал? Ще отвърне ли на удара, или ще обяви неочаквано примирие?

Още след първата си среща с Филип Снежа е във водовъртеж от противоречиви емоции. Тя не може да повярва, че го вижда след толкова време, след всичко, случило се помежду им. На самия Филип му е трудно да говори за отминалите години, защото има болезнени чувства, които се е постарал да погребе вътре в себе си, за да започне начисто. Но двамата продължават да се виждат и в разговори да преработват своите рани от миналото. Дали могат да си простят истински, какво изпитват един към друг и може ли връзката им да се възроди или ще си остане само един драматичен спомен?

Симеон все по-ясно осъзнава опасното положение, в което сам се е поставил, воден от горделивост, инат и разочарование от родителите си. Той осъзнава, че докато се е опитвал косвено да ги накаже за техните грешки, всъщност е наказвал и себе си. Ученикът е в пълна безизходица, защото си дава сметка, че да напусне просто ей така групировката на Топал, е абсолютно невъзможно. Ще събере ли сили да признае пред своята приятелка Поли истината за безнадеждната ситуация, в която се намира или ще продължи да я заблуждава и има ли кой да му помогне?

Лора продължава с опитите да говори с Драго или поне през хората му да изпрати предупреждение за опасността, която го заплашва. Но никой не й обръща внимение, дори напротив - близките на бизнесмена умишлено режат достъпа й до него заради собственото му нареждане. Отчаяна, Лора стъпква егото си, като причаква Юлия, за да й разкаже всичко, което знае, в името на това да спаси Драго. Изненадващо разкритие, обаче, ще предизвика обрат в действието и ще провокира Лора да смени тактиката. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай