Защо Джоли не може да намери любовта след Пит

Актрисата все още е сама след развода

Защо Джоли не може да намери любовта след Пит | StandartNews.com

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит е сред най-обсъжданите теми в Холивуд. Докато Брад продължава напред, любовният живот на Анджелина изглежда доста пуст. В ново интервю тя призна, че това наистина е така и е свързано с развода ѝ. „Вероятно имам много дълъг списък с „не“-та“, каза тя в токшоуто "Daily Pop", предаде "ЛейдиЗоун". „Сама съм от много време.“

Пит и Джоли бяха заедно от 2005-а и сключиха брак през 2014-а, но само две години по-късно подадоха молба за развод и сложната процедура започна. През 2019-а двамата бяха официално разведени. Заедно те гледаха 6 деца, от които три са осиновени и три са биологични. Анджелина осинови Мадокс от Камбоджа през 2002-а, Зара от Етиопия през 2005-а и Пакс от Виетнам през 2007-а. От Брад актрисата роди Шайло през 2006-а и близнаците Нокс и Вивиан през 2008-а. Именно децата помагат на известната актриса да продължава живота си напред.

„Имам шест много способни деца. Понякога разбира се се будя с мисълта, че трябва да се уверя, че са добре емоционално. Но ми се струва, че преди няколко години нещата се обърнаха и сега те се грижат аз да съм добре“, каза тя.

Макар легално да са разведени, процедурата продължава. Двамата водят битка за попечителството над децата си и за разпределяне на общото им имущество.

И двамата продължиха актьорската си кариера, но също така се насочиха и към работа зад камера. Брад стана доста успешен продуцент и филмът му „12 години робство“ дори му донесе „Оскар“ в категорията за най-добър филм. За Анджелина, която мечтае да режисира филми, задачата се оказа по-трудна. В предишни интервюта тя е посочвала, че това е една от последиците от развода ѝ с Пит.

„Обичам да режисирам, но промяната в семейното ми положение направиха това невъзможно за няколко години. Трябваше да се захващам с по-кратковременни задачи, за да мога да прекарвам повече време вкъщи“, сподели тя в интервю за Entertainment Weekly.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай