Юлия с план за отмъщение в "Братя"

Тя все още е обхваната от крайна ярост след унижението, което преживя

Юлия с план за отмъщение в "Братя" | StandartNews.com

Юлия Опланчик все още е обхваната от крайна ярост след унижението, което преживя, чувствайки се използвана и отхвърлена за пореден път от Денис. Надеждите на красивата милионерка, че той ще се върне при нея след нощта, прекарана заедно, са напълно унищожени и тя е на ръба на нервна криза. Но Юлия не се предава толкова лесно, особено, когато иска да си вземе обратно нещо, което счита, че й принадлежи. Своенравната украинка замисля нов план и не се спира пред нищо, за да го осъществи. На каква провокация е готова, за да спечели отново любимия и дали нейната решителност ще бъде възнаградена?

Калин е съкрушен след новите улики от спортната зала по случая “Донков”, които водят разследването в посока предателство от вътрешен човек. Следователят търси отговор на въпроса, дали някой от колегите му в ГДБОП, с които са си много близки, е способен да навреди на Борис по толкова подъл начин. Двамата с Черкезов се заемат да прегледат отново и още по-подробно всички записи от охранителните камери в нощта на футболния мач. На какъв шокиращ факт ще се натъкнат и дали разкритието може да преобърне внезапно цялото разследване?

Велин се притеснява все повече заради честите отсъствия на Снежа от офиса на фондацията и постоянно сменящите се настроения, на които е подвластна напоследък. Той всячески се опитва да разбере причината за странното й поведение, но не успява и решава да я проследи. На какво ще стане свидетел и ще намери ли обяснение за тайните, които крие бившата му съпруга?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай