Неделя,

Връзката на Драго и Лора е заложена на карта в Братя

От: Агенция Стандарт -
276
Връзката на Драго и Лора е заложена на карта в Братя
A
A
A

Разбрала ужасяващата истина за убийството на Фьодор Опланчик, Лора само може да предполага евентуалната причина за изчезването на Борис. С Драго са на ръба на отчаянието – според тях шансовете изчезналият да е все още жив, са минимални. Чувството за непреодолима болезнена вина не оставя на мира и двамата. Наясно са, че Борис се е жертвал, за да живеят самите те и това отваря огромна бездна помежду им. Връзката им е заложена на карта. Дали ще преодолеят самообвиненията, за да продължат напред, или отношенията им са обречени?

След скандалното фиаско, с което внезапно приключи партито за рождения ден на Черкезов, инспектор Йосифов е сигурен, че ще бъде дисциплинарно наказан заради нападението над шефа си. На следващия ден той отива на работа, за да понесе отговорността за своята постъпка. Каква изненада го очаква в отдел “Убийства” и ще търси ли униженият му началник отмъщение заради проявената към него публична агресия? 

Любовта между Мая и Велин търси своя втори шанс и двамата постоянно скъсяват дистанцията помежду си. Започнала нов живот след раздялата, Мая има достатъчно време да осмисли и преработи болката от преживените в миналото семейни драми. Тя дълго се колебае, дали може да прости на любимия за раните, които й е нанесъл, но вече сякаш е стъпила на краката си и е почти готова за прошка. Велин показва пълно разкаяние и се опитва да поправи грешките си, но Вики не е съгласна с възкресението на любовта на своите родители и още не може да преодолее спомените от преди. Дали дъщерята ще се окаже пречка за събирането на семейството или ще опита да приеме обрата в отношенията между Мая и Велин?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод