Неделя,

Войната в "Братя" експлодира с фатално послание

От: Агенция Стандарт -
123
Войната в "Братя" експлодира с фатално послание
A
A
A

Срещата между Карамитев и Топал изглежда не дава желания резултат и за двете страни. Въпреки старанието на Денис, този път да реши сблъсъка на интереси чрез преговори, Филип не променя действията си и продължава да подбива цените на пазара, завладявайки агресивно все по-голяма територия. Никой вече не може да спре неизбежната война между двете групировки. Радо Андреев предлага ход, с който провокира шефа си, а Сандо излиза с доста рисковано предложение за противодействие. На кого ще се довери Топал в крайна сметка и кое фатално послание ще извади бизнесмена от релси?

Симо е все по-полезен в „Арол Холдинг“ заради безспорния си талант за създаване на надежден софтуер. Денис и Радо са много доволни от него, но момчето дори надминава очакванията им и става причина за успешната трансформация в бизнеса на Топал – нещо от което цялата компания има нужда на този етап. Каква е новата хитра схема, която помага на групировката да мине на друго ниво, дали тя е надеждна в дългосрочен план и ще промени ли съотношението на силите на нарко пазара?

Лора е възмутена от шокиращ инцидент, свързан с добавките на „Кара Ботаникс“, за който научава лично от Мая. Тя търси разговор с Марин Владов, главния и най-доверен асистент на Филип в корпорацията. Дали ще стане ясна причината за инцидента, как ще реагира Марин какво всъщност има в състава на добавките?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички