Владо Пенев и Теодосий подкрепиха таланти

Владо Пенев и Теодосий подкрепиха таланти | StandartNews.com

Владимир Пенев, виртуoзът Теодосий Спасов, Светослав Димитров и Калоян Иванов, които всички познават като танцувалните половинки на звездите от "Dancing with the stars", станаха ментори на проекта "Евробет талант". Към тях се присъединиха и именитите български фотографи Борис Мисирков и Георги Богданов.

Старт на новото начинание беше даден на голямата сцена на театър "Българска армия".

Програмата е насочена към младежи от цяла България, на възраст между 18 и 25 години. Те ще могат да представят своите таланти в следните области: музика (класическа, поп, рок, джаз), вокални и инструментални изпълнители, солови или в група, визуални изкуства-живопис, графика, фотография и съвременен танц.

Гостите на събитието станаха свидетели на създаването на логото на програмата, а водещият Стефан Щерев умело партнираше на менторите, като даде възможност на всеки от тях да изтегли по един елемент. Организаторите се бяха подготвили с награди за тези, които отгатнат логото.

Менторите в програмата на Евробет се обединиха около тезата, че в България има много талантливи млади творци, които имат нужда от подкрепа в началото на пътя си, когато идеите им са дръзки и вярват, че изкуството е призвано да променя съдби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай