Владо Пенев: Старото нормално няма да се върне

Тази пандемия ни поставя пред изпитание, в което трябва да решим да намерим собствени пътища, казва актьорът

Владо Пенев: Старото нормално няма да се върне | StandartNews.com

Въпреки натоварената си програма Владо Пенев винаги намира време да пътешества по света. Пандемията не му попречи в края на миналата година да отпразнува 62-ия си рожден ден в Дубай.

"Това беше едно малко бягство. Качих се на камила, бях в пустинята. Беше изключително интересно", каза Владо Пенев в ефира на bTV. "Незаслужено съм го пренебрегвал. Аз си мислех, че прилича по някакъв начин на Лас Вегас, който не харесвам никак", допълва той.

"Чувствам се леко уморен, леко демотивиран, леко объркан от цялата тази ситуация. Влияе ми зле всичко това. Може би по някакъв начин това е проява на депресия от моя страна. Опитвайки се да се спася, аз искам да се отдръпа, за да акумулирам повече желание да се върна на работа", коментира Пенев за последната година.

"Тази пандемия ни поставя пред изпитание, в което трябва да решим да намерим собствени пътища - нови и различни от това, което сме свикнали", каза Пенев. "Дълбоко се съмнявам, че нормалното, което чакаме да се върне, ще се върне в същия вид. Това, което ще дойде, е нещо различно - и аз искам да го осмисля, да го посрещна, да се справя с него", допълва той.

Владо Пенев има нова роля в киното, като премиерата на последния филм, в който участва - "Рая на Данте", ще бъде тази година на София Филм Фест.

"Рая" идва от името на героинята на актрисата Радина Боршош, а не е грешка от неграмнотност, пояснява Пенев. "Ролята е голяма, почти няма кадър без мен в лентата", споделя той. "Филмът получи наградата на критиката на фестивала "Златна роза" във Варна", допълва актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай