Вижте как коронавирусът порази телевизиите

Спешна промяна в предаването „Като две капки вода”

Вижте как коронавирусът порази телевизиите | StandartNews.com

Спешна промяна в предаването „Като две капки вода”

Коронавирусът удари и телевизиите. Предаването „Като две капки вода", което се излъчва всеки понеделник по Нова телевизия, излезе със специално съобщение.

"Във връзка с решение на Министерски съвет на Република България за преустановяване на всички масови мероприятия на закрито, ви информираме, че на 9 март, понеделник, предвиденият епизод на шоуто ще се реализира и излъчи без присъствие на публика в студиото, което е прецедент в дългогодишната телевизионна история на предаването", обяви екипът на Капките.

 

"Решението на Нова Броудкастинг Груп и изпълнителния продуцент Глобал Филмс е съобразено със заповед на Министерството на здравеопазването, за преустановяване на културните мероприятия на територията на всички области в страната, издадена след днешното извънредно заседание на Министерския съвет. Заповедта е в сила от днес и е приета като превантивна мярка срещу разпространението на грип, остри респираторни заболявания и възможни случаи на COVID-19", заявяват от предаването в съобщение до медиите.

"Присъствието на публика при провеждането на изданията на осмия сезон на „Като две капки вода“, предвидени в програмната схема на Нова през пролетния телевизионен сезон, отново ще бъде възобновено със следващо решение на съответните държавни органи и институции", завършват от екипа на предаването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай