VIVACOM Art Hall разкрива красотата на България с изложбата „Отбивки"

VIVACOM Art Hall разкрива красотата на България с изложбата „Отбивки" | StandartNews.com

Експозицията обединява фотографии на блогърите-пътешественици Иван Михалев и Елина Цанкова

София. На 2-ри ноември VIVACOM Art Hall разкрива красотата на България с изложбата „Отбивки" на блогърите-пътешественици Иван Михалев и Елина Цанкова. Експозицията обединява фотографии, показващи богатото историческо наследство на страната ни и великолепието на нейната природа. Куратор на изложбата е професионалният фотограф Енчо Найденов, a официалното й откриване се състоя на 30 октомври.

Изложбата е подредена в четири тематични ядра, всяко от които разкрива различните лица на страната ни. „Диви и красиви" обединява интересни места в България, за които се знае малко или почти нищо. „Любими отбивки" представя любими дестинации на двамата автори - места, носещи емоция, която не може да се опише с думи, но се усеща, когато си там. „Магията на Родопите" съдържа кадри от пътешествия в Свещената планина, където - по думите на Иван и Елина - човек може едновременно да се изгуби и да се открие наново. „От Резово до Дуранкулак" пък разкрива някои от най-приказните кътчета на българското Черноморие.

„Отбивки" е нашият блог за малките бягства от ежедневието и пътуването като начин на живот. Или просто опит да разкажем за откритията, знаците и срещите по пътя. За пресичащите се посоки и силата на случайността. За отбивките от магистралата, които винаги водят до неочаквано красиви места", споделят авторите на проекта – Иван и Елина.

Експозицията ще може да бъде разгледана до 14 ноември в сградата на Телефонната палата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай