Виктория обяви песните от дебютния си албум

Тя ще изпее едно от парчетата на Евровизия 2021

Виктория обяви песните от дебютния си албум | StandartNews.com

Виктория разкри имената на песните от първия си албум. Една от композициите в "a little dramatic" ще представи България на Евровизия 2021 в Ротердам.

View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA (@victoriageorgievaofficial)

Първата премиера ще бъде на песента "Imaginary Friend" на 14-и февруари от 20:00 часа, а в следващите четири дни ще бъдат публикувани и клиповете с лириките към "Dive Into Unknown", "Phantom Pain", "The Funeral Song" и "Growing Up Is Getting Old". Премиерите на песните от предстоящия албум на Виктория ще бъдат в пет последователни дни на www.eurovision.icard.com, както и в нейния официален YouTube канал.

"Остават по-малко от три дни до представянето на първата песен от албума ми. Радвам се, че най-накрая успях да осъществя една от най-големите си мечти. Благодарна съм за отдадената работа на страхотния ми екип. Благодаря и на Българска национална телевизия за възможността да представя родината ни в Ротердам. Поставихме си амбициозна задача, защото ще издадем не една, а цели пет нови песни, затова се надявам хората да оценят положително всичко, в което вложихме много труд", споделя Виктория

Песните от първия албум на Виктория са написани по време на международните творчески лагери за Евровизия в Бургас, Приморско, Виена и Лондон. Екипът на талантливата певица сподели, че тя е участвала в написването на вяска една от песните в "a little dramatic".

Преди броени дни бе съобщено, че зрителите на конкурса от цял свят ще могат да се включат в процеса по избор на българската песен за Евровизия 2021. Това ще се случи на специално създадена платформа, която ще бъде активна след премиерата на песните от "a little dramatic". В нея музикалните фенове ще могат да споделят мнението си за "Imaginary Friend", "Dive Into Unknown", "Phantom Pain", "The Funeral Song", "Growing Up Is Getting Old" и "Ugly Cry".

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай