Вълдобрев издава десети албум

Вълдобрев издава десети албум | StandartNews.com

София. Дългоочакваният десети албум на Стефан Вълдобрев излиза на 30 ноември и всъщност е своеобразна best of селекция от най-добрите му песни през годините - при това изпълнени лайв от музикантите в оригиналния състав на "Обичайните заподозрени".

Освен задължителните "Рай", "Към", "Едно", "Аз ли съм или не съм" и "Бряг с цвят най-зелен" в диска има място за няколко нови трака, както и 3 инструментала от филмовите и театралните композиции. Стефан Вълдобрев е сред най-успешните артисти в България на всички времена - албумите му имат общ тираж от над 250 000 копия, зад гърба си има три мащабни национални турнета, два пъти е бил избиран за "Изпълнител на годината" в телевизия ММ, а през 2008-а е номиниран за "Изпълнител на десетилетието". Негови композиции са озвучили 23 филма и 70 представления, сред които суперуспешният "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и последната лента на Стефан Командарев "Съдилището", включващ записи със Загребската филхармония.

Албумът "Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени": LIVE ще бъде в лимитиран тираж, а ден след промоцията ще се появи за продажба в най-големия онлайн музикален магазин в света iTunes.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай