В треска за "Бързи и яростни" 7

В треска за "Бързи и яростни" 7 | StandartNews.com

От днес по кината тръгва седмата част на екшън поредицата „Бързи и яростни". Това е последният филм с Пол Уокър, който загина преди края на снимките на филма в трагичен инцидент с кола. 

Благодарение на дубльори, каскадьори и специални ефекти ролята на Уокър в „Бързи и яростни" беше запазена. За това заслуга имат и братята му Кейлъб и Коуди, които изиграха част от неговите сцени. Сценаристите пък преработиха „Бързи и яростни 7", така че героят на Уокър да не излиза внезапно от действието и отсъствието му да бъде обяснено по задоволителен за публиката начин. Въпреки малкото сцени с него героят на Пол все пак има важна роля във филма.

Режисьор на новата лента е Джеймс Уан, който досега се е занимавал предимно с филми на ужасите като „Заклинанието" и поредицата „Убийствен пъзел". Уан обаче прави успешен преход от ужасите към екшъна и „Бързи и яростни 7" се очертава като един от най-успешните филми в поредицата. Въпреки че историята вече се проточи твърде дълго във времето, това е една от филмовите саги, които не губят своя дух и въздействие и продължават да пълнят залите и да вълнуват зрителите.

Новата лента е и най-дългата в поредицата – цели 2 часа и 17 минути. Във филма ще видим и Дуейн Джонсън – Скалата, Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, както и певицата Иги Азалия, за която това е дебют в киното. Вече се подготвя и осма част от поредицата, която ще бъде снимана в Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай