В Къщата: Майка за Вулева, пръстен - за Жени

В Къщата: Майка за Вулева, пръстен - за Жени  | StandartNews.com

Евгени Минчев, един от най-атрактивните играчи във "ВИП брадър", напусна по силата на зрителския вот.

Той обяви, че дарява част от хонорара си от риалитито на Кралския клуб в Лондон, където предстои бал на ветераните от войната. Продуцентите пък излязоха с друг неочакван ход - те поканиха майката на Албена Вулева да се присъедини към звездните съквартиранти. Ако рускинята Людмила Захажаева се съгласи, шоуто наистина ще се превърне в менажерия. Поне такова впечатление създаде родената в Санкт Петербург дама, докато защитаваше номинираната си за изгонване дъщеря преди вечер по Нова.

"Дъщеря ми не е достатъчно клоун. Продуцентът на шоуто е завършил цирково училище в Москва. Хората в България сядат да гледат клоунади", разпали се майката на Вулева на развален български, вдигайки непрекъснато ръце със знака на победата V. Публиката я аплодираше, а Ники Кънчев не можеше да й вземе думата, макар че тя наруга и Нова телевизия.

Тачо пък, който се завърна разкаян в Къщата, подари на Жени разкошен пръстен. Бижуто, което ще краси ръката на шестата по красота в света, има 17-каратов диамант и 14 карата рубини. Дизайнът е по идея на Тачо, за да напомня за спонтанното му предложение за брак, което той е направил с капачка от бира преди години.

Лидерски лагери и невинни закачки разделят все повече съквартирантите на групи. В Къщата се оформят два силно изявени лагера. В сърцето на едната са Зорница и Албена, а на другата - Кали и Ива. Ябълките на раздора са мързелът и чистотата. По инициатива на Кали, Жени, Ива, Наско, Албена и Зорница екип от пакостници започна да прави номера на спящите, както по времето на соца се правеше по ученическите лагери. Така Wosh MC се сдоби с лакирани нокти, грим и татуировка, която гласи "Wosh + Й.Х." (Йорданка Христова). С цветен маникюр се събудиха Тити Папазов и Влади Въргала. Четките за зъби на всички съквартиранти бяха натрити с чесън за свеж дъх и против кариеси.
Жените в Къщата все повече си развързват езиците и на сексуална тема.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай