Трагедия! Обичан актьор загуби битката с рака

Той бе само на 42 г.

Трагедия! Обичан актьор загуби битката с рака | StandartNews.com

Звездата от “Определен да оцелее” Адан Канто почина на 42 години след трагична битка с рака. Мексиканският актьор е починал от рак на апендикса. Канто, който от певец в Мексико Сити се превръща в популярен холивудски актьор, е починал в понеделник, съобщава Deadline, предаде SafeNews. Благодарение на музикалната си кариера в Мексико той се превърна в холивудски актьор.

Наскоро Канто участва в драматичния сериал на Фокс “The Cleaning Lady”, като през първите два сезона изпълняваше главната мъжка роля.

Въпреки че здравословното му състояние не му позволяваше да се снима, когато започна продукцията на предстоящия сезон 3 през декември, след края на стачките, Канто планираше да се присъедини отново към актьорския състав по-късно през сезона. Сериалът ще отдаде почит на звездата си с посвещение в премиерата на сезон 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи