Том Круз сваля Емили Блънт

Том Круз сваля Емили Блънт | StandartNews.com

Двойката спасява света от извънземни във филма "На ръба на утрешния ден"

Том Круз и Емили Блънт ("Дяволът носи Прада", "Агенти на съдбата") са звездите в научно-фантастичния трилър "На ръба на утрешния ден". Епичното действие на лентата, режисирана от Дъг Лиман ("Самоличността на Борн"), се развива в близкото бъдеще. По това време извънземна раса безмилостно атакува Земята и няма военна част на света, която да спре жестокото нападение. Майор Уилям Кейдж (Круз), който никога дотогава не е участвал в битка, безцеремонно е хвърлен насред бойното поле в тази самоубийствена мисия. Мъртъв за по-малко от минута, Кейдж по необясним начин се събужда в джоб на времето. После отново се връща в битката, принуждавайки се да изживее същата брутална атака отново и отново. Но с всяка следваща битка Кейдж успява да повали все повече противници и да подобрява военните си умения с помощта на войника от Специалните сили Рита Вратаски (Блънт). И докато те двамата продължават да се изправят срещу нападението на нашествениците, всяка повтаряща се среща ги приближава с една стъпка по-близо до победата над врага.

Режисьорът Дъг Лиман е привлечен към проекта от екстремните и изключително необичайни обстоятелства, в които се озовава Кейдж. "Бях завладян от концепцията за този наистина уникален времеви джоб, в който попада героят. Тази повтаряемост на събитията създава отлична възможност да се проучи персонажът на Том и да станем свидетели на развитието му, ден след ден. Той е принуден да се превърне не само във войник, но и в мъжа, който трябва да бъде. Когато намеря проект като този, който има по-дълбок смисъл, предаден със страхотно действие и чудесно чувство за хумор, веднага искам да го направя", казва Лиман.

"На ръба на утрешния ден" е екранизация на романа "Всичко, от което се нуждаеш, е да убиваш" на японския писател Хироши Сакуразака.

Неочакваното събиране на двама души, изцяло зависими от един друг, макар само единият от тях да е в състояние да си спомни, че някога са се срещали, е предпоставка за много хумор между Кейдж и Рита. Сценаристът Кристофър Макуори отбелязва: "В началото Кейдж е егоистичен военен пиар, който вижда Рита единствено като средство за постигане на целта си. Но тя има несравним боен опит и разбира положението му по-добре от него. Тя е ключът към края на кошмара му. Но започва всеки ден с изявлението, че изобщо не иска да се занимава с него. Кейдж бързо осъзнава, че обичайният му чар няма да проработи при нея и ще трябва да намери друг начин, за да я спечели. Той трябва да пробие нейната внимателно изградена емоционална стена... отново и отново." Международният актьорски състав включва Бил Пакстън ("Пришълци"), Брендън Глийсън ("Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1"), Джонас Армстронг ("Робин Худ" на BBC ), Тони Уей ("Мъжете, които мразеха жените") и Шарлот Райли ("Свят без край").

Чарлийз Терон залюбва фермер

Добре дошли в Дивия запад, където ни отвежда уестърнът "Който оцелее, ще разказва". Историята се върти около страхливия фермер Албърт (Сет Макфарлан). В този свят на опасни предизвикателства и предизвикателни опасности Албърт е ужасeн от всичко и всички. Свикнал да посреща несполуките в живота си със завидно спокойствие, той спокойно изпълнява задълженията си на овчар между четириногите бозайници. Нищо чудно, че негова капризна приятелка го изоставя заради друг мъж, след като той отказва да се включи в дуел. По това време в града пристига непознатата красавица Анна (Чарлийз Терон), която му помага да събере кураж. Двамата се влюбват. Но съпругът й, прочут разбойник, идва, за да потърси отмъщение. Това налага фермерът да подложи току-що събрания си кураж на сериозно изпитание.

Сет Макфарлан е режисьор на екшън комедията и сценарист заедно с Алек Салкин и Уелесли Уайлд. Редом до него и Чарлийз на бойното поле в "Който оцелее, ще разказва" застават още Аманда Сейфрид, Лиъм Нийсън , Нийл Патрик Харис, Евън Джоунс и Джовани Рибизи.

Тарзан копира Келън Лъц

Анимацията "Тарзан" 3D преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която е представена за първи път през 1912 година. С помощта на голямата си любов американката Джейн Портър Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници, работещи за компанията "Грейсток енерджийс". Притежавана преди години от семейството на Тарзан, сега "Грейсток" е вече в ръцете на жесток нов собственик. Той не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия му род Грейстоук. Благодарение на технологиите, използвани за създаваното на "Полярен експрес" и "Приключенията на Тинтин", движенията на Келън Лъц и Спенсър Лок са директно пренесени на техните анимационни персонажи в лентата - Тарзан и Джейн Портър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай