Тийн идоли покориха фенките

Нова война на таралежите се разраства на фронта на шоубизнеса

Тийн идоли покориха фенките | StandartNews.com

Тези, за които гласуват хиляди с мерак, от раз и по много, не са политици. Те са тийн идолите, които във фейсбук получават такова одобрение, за каквото партиите могат само да мечтаят. Диктатът на вкусовете - музика, стайлинг, поведение - идва от лайфстайла на хлапетата звезди, които превзеха шоубизнеса. Царици на новините и световните светски хроники са Майли Сайръс, Риана, Селена Гомез и Джъстин Бийбър: вълна, която не подмина и България; тук също се надига култ към талантливите млади хора. Съвсем скоро между тях може да се заформи една по-различна война на таралежите: битката за славата е винаги опасно и ревниво начинание.

Наско - шампионът

Младокът от X factor Наско предизвика небивала истерия около себе си. Ако някой може да му стъпи на пръста по умение или по сини очи, това е Иван Тишев, Боби от "Революция Z", също толкова готин брюнет, с много размекващи тръпчинки. Наско, рапърът баскетболист, има хиляди последователи в социалната мрежа. Девойки от цялата страна са полудели по него, обменят постоянно информация за напредъка му в музикалната надпревара, гласуват неуморно в негова подкрепа. Наско заслужи обожанието с невероятното шоу, което прави на сцената, както и с натрапчивата си самоувереност. Каквато и щуротия да си постне в мрежата, примерно просто думата "банан", следват фалцетови обяснения в любов. Макар толкова млад, той сякаш осъзнава, че моделите за подражание носят отговорност и затова често пуска снимки как заляга над учебниците по философия, за да не забравят почитателите му, че купонът си е купон, но ученето - задължително. Казва, че си пада по умни и красиви мацки, без да прави компромис с едно от двете качества. Каквото и да го очаква след риалитито, ясно е, че вече си има добра парабола към коша на шоубизнеса.

Иван Тишев - синеокият изкусител

При Иван Тишев, който играе сексапилния и безгрижен басист Боби в "Революция Z", нещата са стигали и по-далеч. Най-фрапиращият случай е с момиче, което си изрязало с бръснарско ножче на ръката инициалите му - ИТ. Иван е по-голям от Наско с две години - лятото стана на 19. Освен сините очи, греещи на фона на абаносовата коса, той има в актива си супертрапчинки и топло отношение към останалите, което винаги му носи точки. Плюс това винаги излъчва една невинност и откровеност, която съвсем трогва тийнейджърките.

По едно време беше забравил и истинското си име, защото всички го наричаха Боби. Само по карта съм Иван, вдигаше рамене готиният музикант. Момичета постоянно звънят в дома му. "Нашите го отнасят, защото мен повечето време ме няма заради снимките. Оставят ми писма с любовни обяснения, рисунки, на които съм аз, пишат ми стихове - "твоите сини очи". Все едно съм Джъстин Бийбър. Това ме притеснява. Не разбирам защо е така. Сигурно защото досега не са имали идоли, които да са до тях, да ги срещнат на живо", разказва Ванката.

Учителки от 38-о училище, което беше в непосредствена близост с офиса на "Камера", продуцентите на сериала, щом видеха Боби или друг от героите да минава край двора, тичаха да ги отпъждат, защото разсейват учениците. И то така, че после поне час-два не могат да се съсредоточат в материала.

Твърди се, че към днешна дата сърцето му тупти за Джулия Бочева, която в сериала и в живота до скоро беше гадже на другия готин тип от филма - Тино, изигран от Никола Стоянов. Както често се случва, животът е най-големият драматург и си позволява всякакви неочаквани обрати.

Дивна - порасналото чудо

Дивна беше прекрасно дете, когато удари часът й на слава с Миро в "Пей с мен". Тя не залитна ни на йота и не се втурна в нищо, което да не й подхожда. Изчака правилния момент и вече пораснала се заяви с готин арендби хит - "И ти не можеш да ме спреш" - подкрепяна от ангелския глас на Миро и ритмичното рапиране на Криско. Момчетата откачиха по клипа и малката красавица. Следващият сингъл "Готов ли си за мен" отново стана хит сред младите, като отговорен за лириките бе отново Криско. Близо 70 000 харесват страницата й във фейсбук - тотален рекорд. Ако имаше сблъсък между нея и Майли Сайръс, Дивна спокойно би могла да я отвее с глас и чар.

Бобо - най-желаният рапър

Бобо, по когото мадамите са луди, не е имал много избор да избяга от амплоато си - с баща гвинеец и съответно с естествено заложени рими в рапа. Като хлапак е бил буйно дете, често пъти го е отнасял и заради цвета на кожата си. Той обаче знае какво иска отрано - занимава се с пеене при джаз певицата и музикален педагог Стефка Оникян. По-късно се включва в първия български хип хоп лейбъл "Снайпер Рекърдс", където стартира кариерата му на изпълнител, композитор и текстописец. Бобо, освен като изпълнител и като композитор, работи за Сантра и Кристо, Криско, Лора Караджова, Маги Джанаварова, Рут Колева, Криста, Вяра Атова и Орлин Павлов, Спенс. Големият бум идва с "Дим да ме няма", където е в комбина с Печенката и Графа. Парчето се превърна в хит номер едно, а Бобо е един много желан ерген. Оттогава жените са по петите му. Той се разписва и в песента "Цяла нощ" на 100 Кила и Лора Караджова, която събира 4 000 000 гледания. Между другото той се включи и в един от епизодите на "Революция Z", където даде акъла на героя Боби да внимава с наркотиците и да стои далеч от този порок. Така че и Бобо официално се разписа с морално послание към младите си фенове.

Мона диктува модата

Мона Недева се превърна в модел за някои момичета заради героинята си Мира от "Революция Z", която винаги е модерна, знае какво иска и как да го постигне. Единственият й кусур е, че е типична училищна "кучка". Разбира се, Мира претърпя своята промяна и даде да се разбере, че без любов, каквото и да постигнеш, все едно нищо нямаш. Мона е откритие на Мария Илиева и се появи като много свежо момиче, с китара и оригинален стайлинг. Тя наистина може би е първата тийн звезда, която не пада по-долу от световните такива и по модерни парчета, и по актуална и екстравагантна визия. Мона се радва на тълпа от 32 00 фенове в социалната мрежа.

Близките й срещи с музиката започват още когато е 8-годишна, а на 12 вече е вокалистка на клубната група "Нафталин", с която през 2005 година подгряват за Сезария Евора в София. Три години по-късно Мона достига до полуфиналите на Music Idol 2 по bTV. През 2010 г. прави своя дебют с поп-рок хита "Звезда". Година след това се пробва и за "Евровизия" с песента "Teen Life", като достига 2-ро място по гласове на Академията и зрителите.

По 30 мацки накуп наобикалят Рафи

Макар Рафи скоро да сдаде короната на X Factor, поне формално на следващия шампион на риалитито, той не може да се отърве от фенки и внимание, откакто стана публична личност. Харесван е и защото наистина е много талантлив и го доказа, печелейки още едно шоу - "Като две капки вода". Невероятна беше имитацията му на световния идол Роби Уилямс с "Let Me Entertain You". Почитателки преследват бургазлията на всяка крачка, а той няма нищо против ухажванията им. По едно време разправяше, че направо не можел да си преброи гаджетата. Както се казва - всички искат Рафи. Признава, че има неприлични предложения и от двата пола. "Канят ме я за една вечер, я за сватба, я да ме крадат направо. Имах едно съобщение във фейсбук, което докато го чета, давам с мишката надолу със скрола, давам, а то не свършва. Някой ми се обяснява, че ме желае, но с много, много думи", сподели скоро той. Във фейсбук има и група "Ние обичаме Рафи".

Преди два-три дни излезе клипът му "Не ме разбра" и за няколко часа навъртя 11 хил. гледания. Клипът е дело на Димитър Гочев, издържан в стила на 30-те. Рафи се появява в елегантни костюми, а край него обикалят повече от 30 красиви млади дами. Е, налитат му и някакви гангстери. Парчето е със страхотна мелодия и заслужено е хит сред младежите.

Момчето пее прекрасно, прави шоу и има позитивно излъчване. Но за постоянна мацка той твърди, че иска, къде на майтап, къде не, да има усмихната къдрокоска. Истинска любов до момента, признава, не е срещал. Затова обича купоните до зори с колеги и приятели.

Топ три на батковците

Не с по-малка фенска маса от тийн идолите могат да се похвалят и малко по-порасналите красавци в шоубизнеса. Жените въздишат най-много по къдрокосия Явор Бахаров, романтичния Иво Аръков и откровено сексапилния Юлиан Костов.

Явор ги печели с характер

Явор Бахаров покорява сърца с това, че е нестандартен, леко опърничав, не понася да го вкарват в рамки, не харесва и елементарно зададените въпроси. Актьор, който е различен с това, че никак, никак не държи да е под прожекторите и да се говори постоянно за него. Такава суета му е излишна. Защото това момче е змей на големия екран и го чакат големи дела, ако продължава в същия дух. Сега сърцето на чаровника май е свободно, след като прекрати романсите си с Луиза Григорова и Александра Тюркмен. Наскоро обяви, че живее с петима приятели и се радва на живота, какъвто е.

Аръков - влюбеният Шекспир

Иво Аръков отдавна е под набезите на дамските мераци, но откакто се появи и на малкия екран във "Фамилията", се превърна направо в секссимвол. Той обаче е щастливо влюбен в Мика Стоичкова и често й посвещава стихове, публикувани в социалната мрежа. Слуховете го свързваха с Мария Илиева и Елен Колева, но момчето джентълменски мълчеше по темата. Иво е рядка кръстоска между поет, актьор и красавец, което качва адреналина на мацките на макс.

Юлиан още търси любовта

Плувецът актьор, който участва и в "Африка: звездите сигурно са полудели" е пълен с оферти и суперлативи във фейсбука си. Признава, че го харесват най-много тийнейджърки, често пъти получава предложения от мъже, а напоследък се забелязва интерес и от по-зрели дами. Интересното е, че това всъщност беше житейският извод на героинята Саманта от "Сексът и градът". Когато гаджето й, младият актьор рекламираше бельо, тя му каза: "Първо ще са гейовете и тийнейджърките, после всичко останало". Добрата вест при Юли е, че още търси любовта и истинската жена. Току-виж направил кастинг за най-подходящата като принца в "Пепеляшка".

...И на каките

Радина се разхубавява непрестанно

В топ 3 на хубавите каки задължително влиза Радина Кърджилова. Тя спира дъха в "Тилт" с безупречна игра и красиво тяло. Радина връчи сърцето на друг обичан актьор - Деян Донков. През каквито и перипетии да минава любовта им, още са заедно. Не всеки мъж може да поеме толкова тайнственост, колкото се крие в нея. Сама е споделяла, че още не се познава, че ту е бясна, ту спокойна.

Марина Кискинова - балет, роли и кларинет

Марина Кискинова е толкова добра певица, колкото и актриса. Тя обира овациите с ролята си в "Секс, лъжи и тв: Осем часа в седмицата", както и с изпълненията на музикална сцена.

Очарователната русокоска се занимава с музика и пеене от шестгодишна. За осем години е навъртяла участия в над 50 конкурса, била е и водеща на детско музикално предаване. Добра е и в модерния балет, свири на кларинет и пиано.

Марина участва в Music Idol 3 през 2009 г.

Преди две години завършва Националното музикално училище "Любомир Пипков" с профил кларинет. Сега тя е студентка в НАТФИЗ, в класа на проф. Стефан Данаилов.

Изкусителката Диляна

Диляна Попова е всепризнато удостоена с оценката за една от най-красивите жени у нас. Попова не позволява името й да изпадне в забвение: играе в сериали, участва в риалитита, винаги е на екран и на мода. Очаквано има армия от обожатели в мрежата, както и в живота. Хубостта й се допълва и от факта, че е много земна и мил човек. На няколко пъти обаче претърпя любовни провали. Затова сега тя предпочита да крие любимия човек от хорските погледи. Синеоката чаровница спечели голяма порция ухажори с ролята си в Love.net, където си партнира в горещи сцени със Захари Бахаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай