Теодосий Спасов рамо до рамо с Мориконе на концерта у нас

Теодосий Спасов рамо до рамо с Мориконе на концерта у нас | StandartNews.com

София. Наред със световнопризнатите музиканти от екипа на Енио Мориконе и превъзходните артисти от оркестъра и хора на Класик ФМ, на 10 декември към концерта на Маестрото ще се присъедини още един български музикален гений - Теодосий Спасов. Събитието ще се състои в зала "Арена Армеец" в София.

Казват, че Теодосий е "кавалджията на света" и за България е повече от гордост да го признае, а музикалната критика отдавна е отличила божествения му талант. Носител е на множество международни награди (Наградата на Международната академия за изкуства Париж през 1996 г., взима и наградата „Музикант на годината" през 1997 и 2002 г.и други) за уникалния си личен стил - комбинация от фолклор и джаз.

Според Теодосий връзката между киното и музиката е една нестихваща, съвършена любов, а за самия него любовта е единственото чувство, което ни прави живи. Той е не просто изключителен музикант, но и личност - легенда. З

Теодосий Спасов казва, че според него Маестро Мориконе е музикален гений на нашето време, който чрез своето творчество прави света по-богат и по-чувствен, че е оригинална и неповторима личност, с която човечеството трябва да се гордее и да се чувства щастливо, че е между нас с Божествения си талант. Неповторим и уникален в историята на филмовата музика, Енио Мориконе е разпознаваем и харесван от различни поколения публика в цял свят.

Маестро Мориконе пристига в България благодарение на Ивент Зона и Радио 1!

Билети за събитието могат да бъдат закупени на https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/, http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, касите на Easy Pay в цялата страна и каса „Кантус Фирмус"в зала „България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай