Театър "Българска армия" с дни на любовта

Театър "Българска армия" с дни на любовта | StandartNews.com

София. Дни на любовта в театър "Българска армия" по случай празника на влюбените Свети Валентин. Всяка двойка, която покаже чувствата си и се целуне пред касата, ще получи един билет за двама за целия месец февруари.

"През най-романтичния месец ще докажем, че светът се върти, заради и благодарение на любовта във всичките й проявления и ще играем специално за вас едни от най-романтичните спектакли от репертоара на театъра ни", съобщават от "Българска армия".

От 12 до 14 февруари включително в театъра ще има разнообразна програма. Днес ще се състои премиерата на „Стрелайте по артиста", където играят Калин Врачански, Георги Къркеланов, Антоанета Добрева – Нети, Владислав Виолинов, Александър Дойнов, Стойко Пеев, Йордан Алексиев, Радосвета Василева, Яна Бобева, Йордан Ръсин.

Инициаторите на дните, посветени на любовта, са помислили и за празнуващите Трифон Зарезан. Едноименното произведение в навечерието на празника е за "мърморковците, които стигат до прозрения за щастието и любовта, за нуждата да помагаш и за гения на живота". Представлението е на сцена-клуб „МаксиМ" и започва в 19:30 ч.

„Завещанието на целомъдрения женкар" пък може да видите на 13 и 22 февруари от 19 ч. Хитът сред неостаряващите шекспирови пиеси – „Много шум за нищо", който повече от 17 години се опитва да ни убеди, че любовта е „този рай", който „води в ада", ще бъде на 15 февруари, точно ден след големия празник на любовта.

Програмата на театъра до края на месеца продължава със „Швейк", „Железният светилник", „Откраднати разкази?", „Емигранти", "Лалугер" и много други постановки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай