Талантите от X factor шашнаха с грим

Талантите от X factor шашнаха с грим | StandartNews.com

Приказни сюжети и страховити истории изпълниха сцената на X Factor по време на концерта за Хелоуин. Четиримата тенори от "Белканто" разплакаха своя ментор Люси с божествени гласове и майсторско изпълнение на Aleluah, а "белязаният" Кристиян Янкулов плени с въздействаща интерпретация на With or without you. Трио "Парадайс" замениха миловидното излъчване с дяволска визия и дивото парче Born This Way на Лейди Гага. "За първи път ви видях леко разколебани", призна обаче Саня. Безспорни овации обра най-красивата вещица, появявала се в X Factor - Дарина Йотова.

"Това изпълнение беше на светлинни години от представянето ти на кастингите", сподели Маги Халваджиян, който поздрави варненската участничка за хита на Wiz Khalifa - See you again. Християна Лоизу продължи градацията в шоуто, вдигайки публиката на крака с ария, която й донесе приза "най-висок тон на сцената на шоуто". Ураганът от Сандански Александрина Макенджиева затанцува със зомбита за култовото парче Thriller на Майкъл Джексън, а момичетата от A.V.A забъркаха музикален еликсир с помощта на приказни помощници. "Ти си много специален и сцената става по-голяма, когато се появиш на нея!", категорична беше Саня за финалиста не един от най-големите музикални формати в Русия - Кристиан Костов, който изпя Take me to church.

Екстравагантен костюм и фънки звучене избра Стивън Ачикор за парчето на Стиви Уондър Superstition. Виктория Георгиева завоюва сърцата на жури и публика с достойното за финал изпълнение на песен на Емили Санде.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай