Световна фолклорна звезда влиза във "Фермата"

Поли Хубавенска е първият участник в новия сезон на шоуто

Световна фолклорна звезда влиза във "Фермата" | StandartNews.com

"Фермата" се завръща на 5 септември със сезон номер 6, за да припомни както на участниците, така и на зрителите изконните български ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите. 

Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта. Първият известен участник в шоуто е младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали, предадоха от Би Ти Ви.

За харизмата и таланта на 29-годишната певица няма граници. Гласът на Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, САЩ, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Още като ученичка в музикалното училище Хубавенска се отличава като едно от най-талантливите деца на България. Вокалният й дебют започва с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и световни музикални проекти.

Красивата Поли е гласът на видеоклипа към „Зайди, Зайди“, гледан над 3 милиона пъти в YouTube. Последният й хит е „Майчинко“, а участие в него взима виртуозният Теодосий Спасов. В последните години народната певица, която живее и работи в Лондон, прави съвместни етнохаус проекти с популярни диджеи. „Независимо къде съм, българският фолклор винаги е в сърцето ми“, казва Поли. Във „Фермата“ тя влиза, за да покаже голямата си гордост и обич към родината.

Както и останалите участници в предстоящия сезон, Хубавенска няма търпение да се включи в шестото издание и да покаже на какво е способна. Поли влиза във „Фермата“ и със своя лична мисия. „Надявам се чрез мен и моето участие в шоуто младите хора да видят, че освен приятно, би могло да бъде и модерно да слушаш и да танцуваш в ритмите на българския фолклор“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай