Сватбата на Евдокия пред провал в "All Inclusive"

Отношенията между Надя и Мартин се обтягат още повече заради промяната в неговото поведение

Сватбата на Евдокия пред провал в "All Inclusive" | StandartNews.com

Предстоящата сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) предизвиква големи главоболия, но и много комични ситуации за семействата в новия епизод на „All Inclusive”. Куп недоразумения очакват развълнуваната булка броени дни преди важния ден. Специалната рокля, шита по поръчка, се оказва малка, кумовете са сериозно възпрепятствани да дойдат, а и кръщелното свидетелство на Чефо (Любомир Бъчваров) не може да бъде открито никъде. Разбира се, на помощ веднага ще се притече нейният любимец – Явор (Юлиян Малинов), който е готов да открие решение за всичките ѝ проблеми, но дали ще успее и този път? И ще се вслуша ли Евдокия все пак в знаците на вселената или никой не е способен да помрачи огромното ѝ желание за сватба?

Стефани (Дебора Жечева) още е сърдита на Денис (Симеон Ангелов) заради шегата, която пакостливото хлапе си направи с всички възрастни, провокирайки ужасна бъркотия покрай мистериозния тест за бременност. Момиченцето не одобрява голяма част от белите на Денис и вече отказва да общува с него. С цел да си върне приятелството й, малкият е готов на компромис. Какво условие ще постави Стефани и как самата тя ще трябва да превъзмогне себе си, за да осъществят тайната си сделка?

Междувременно отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов) се обтягат още повече заради промяната в неговото поведение. Отдаден на научната си кариера в мечтаната катедра на известен американски университет, той е пренаредил своите приоритети. Дори по празниците Мартин не успява да се откъсне от работата. Надя осъзнава, че откакто са заминали за Америка, тя постоянно е на заден план и се чувства все по-самотна и изоставена.

Единствено Марияна (Елена Атанасова) усеща болката на дъщеря си и се опитва да разбере истината за отношенията на двамата млади. Ще има ли сили Надя да разкрие пред майка си тайните, които крие за своя живот в Америка и дали Марияна може да й помогне на този нелек житейски кръстопът?Нова възможност за изкарване на лесни пари открива предприемчивият Христо (Ненчо Балабанов) в лицето на Пепино Прогнозата (Павел Владимиров), когото случайно среща в хотела. С какво се занимава Пепино и дали Ицо ще съумее да удари джакпота с изкушаващата оферта за бърза и сигурна печалба, ще стане ясно този петък от 21 часа по Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай