Стейтъм в щури каскади

Супер опасна екшън сцена от "Непобедимите 3" беше снимана в сряда

Стейтъм в щури каскади  | StandartNews.com

Джейсън Стейтъм най-накрая беше щракнат на снимачната площадка във Варна. Актьорът заедно с колегите си Силвестър Сталоун и Уесли Снайпс се вихрят в каскади от "Непобедимите 3" във Варна вече четвърти ден. Транспортерът излезе от караваната си, която е паркирана на пристанището - по джинси, тениска и войнишка риза със запретнати ръкави. Той обсъждаше бизнеса с хора от екипа. Стейтъм се завъртя около черно ауди, което очевидно участва в гонките. Слай като копродуцент вече обеща, че каскадите в екшъна ще бъдат невиждани досега и ще използват всякакви бойни машини по суша, вода и въздух. След като гърмяха лодки и хеликоптери, една от най-сложните сцени беше осъществена в сряда.

По-рано Стейтъм беше уловен от зорки фенове да се разхожда гол до кръста по бермуди. Вероятно току-що е приключила екшън сцена с негово участие, защото лявата му буза беше изцапана със сажди.

Снимките продължават да се провеждат при безпрецедентни мерки за сигурност на територията на завод "Булярд", който е на пристанището. Десетки охранители пазят зорко района, където са караваните на звездите и тази на кетъринга. Гардовете гонят всеки, осмелил се да се доближи да оградата.

Световната преса вече отразява "Непобедимите 3". В сайта на "Лос Анджелис таймс" дори се завъртяха реклами на чист български език. Имаше и надпис: "Стреляйте по враговете".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай