Събота,

Сталоун се завръща с Роки в сериал

От: Агенция Стандарт -
238
Сталоун се завръща с Роки в сериал
A
A
A

Силвестър Сталоун не се отказва от легендарните герои, които създава, и след като изчерпа почти всичко, което можеше да бъде изчерпано за легендарния Роки на голям екран, реши да го прехвърли на малкия.

Актьорът разкри, че възнамерява да заснеме сериал за младите дни на Роки Балбоа, а историята трябва да ни върне към корените му. Разбира се, феновете знаят почти всичко за началото му, тъй като, както е известно, това беше предисторията в първия филм. Но Сталоун вероятно има друга идея. Дали това е връщане на ринга или ще проследим неговите небоксови приключения, предстои да видим.

Докато той работи по сериала обаче, зрителите са в очакване на третата част на "Крийд", която ще бъде режисирана от разностранния и талантлив Майкъл Б. Джордан. Сталоун разкри в Инстаграм, че сериалът ще има десет епизода и няколко сезона, за да можем да опознаем добре младия Роки.

"Представете си машина на времето, която може да ни върне в началото на Роки. Филмовият свят е пълен с персонажи, които зрителите по цял свят обожават почти 50 години", пише актьорът.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com