Сталоун се завръща с Роки в сериал

Актьорът иска феновете да опознаят добре култовия му герой на младини

Сталоун се завръща с Роки в сериал | StandartNews.com

Силвестър Сталоун не се отказва от легендарните герои, които създава, и след като изчерпа почти всичко, което можеше да бъде изчерпано за легендарния Роки на голям екран, реши да го прехвърли на малкия.

Актьорът разкри, че възнамерява да заснеме сериал за младите дни на Роки Балбоа, а историята трябва да ни върне към корените му. Разбира се, феновете знаят почти всичко за началото му, тъй като, както е известно, това беше предисторията в първия филм. Но Сталоун вероятно има друга идея. Дали това е връщане на ринга или ще проследим неговите небоксови приключения, предстои да видим.

Докато той работи по сериала обаче, зрителите са в очакване на третата част на "Крийд", която ще бъде режисирана от разностранния и талантлив Майкъл Б. Джордан. Сталоун разкри в Инстаграм, че сериалът ще има десет епизода и няколко сезона, за да можем да опознаем добре младия Роки.

"Представете си машина на времето, която може да ни върне в началото на Роки. Филмовият свят е пълен с персонажи, които зрителите по цял свят обожават почти 50 години", пише актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай