Созопол чака Сталоун с палат за милиони

Купил си терен, ще прави хеликоптерна площадка и ресторант, носи мълвата

Созопол чака Сталоун с палат за милиони | StandartNews.com

Созопол. Холивудската звезда Силвестър Сталоун си е купил райски имот на първа линия край морето в Созопол. Невероятната новина плъзна в четвъртък в морския град и се превърна в тема номер 1.

Местните са във възторг от вестта, че киновеличието им става съсед и разказват любопитни подробности около сделката.

Според созополчани Сталоун е платил 1 милион евро за атрактивен парцел от 3 декара, който се намира в местността Буджака. Той смятал да строи огромен палат на три етажа с близо 1000 кв. метра разгъната площ. Слуховете носят още, че в луксозното му имение ще има 7 спални, 2 басейна, фитнес зала, частен ресторант и киносалон. Освен това той имал намерение да си построи и хеликоптерна площадка, на която ще кацат ВИП гостите му.

Из морския град от уста на уста се носи и мълвата, че имението ще струва над 3 млн. евро. Никой от местните власти обаче не успя да потвърди достоверността на новината за мегасделката.

"От вас чувам. Вероятно е слух. Би било добре и за Созопол, и за България, ако е истина", коментира пред "Стандарт" кметът на Созопол Панайот Рейзи. Чиновници обаче споделиха, че още преди две години се заговорило под сурдинка, че суперзвездата е харесал много крайбрежието там и си правел планове да вдигне палат.

Ако слуховете се окажат верни, южният курорт вече е ударил шестица от тотото. Покупката на Слай със сигурност ще доведе в Созопол тълпи от негови почитатели. Освен всичко друго, името му ще направи огромна реклама на курортния град и най-вероятно ще развърже кесиите и на други звезди от Холивуд да инвестират тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай