Снежа поставя тежък ултиматум на Драго в "Братя"

Криминалният психолог Румен Иванов се явява на разпит в отдел “Убийства”

Снежа поставя тежък ултиматум на Драго в "Братя" | StandartNews.com

Снежа търси разговор с Драго, за да се опита да разбере истината за Юлия, която се представя за жена му от Украйна. Той, от своя страна, все още не може да прости на майка си за грешките от миналото и най-вече – за тайните, които продължава да крие от него. Драго пак настоява да узнае, кой е биологичният му баща и този път тя е готова да му отговори, но при едно единствено условие. Какъв ултиматум поставя и дали синът й ще го приеме?

Криминалният психолог Румен Иванов се явява на разпит в отдел “Убийства”. Заподозреният в укриване на доказателства и дори в съучастие по случая “Донков”, все пак успява да разсее съмненията на колегите си към него, поне за момента. Калин и Черкезов, обаче, изискват от Румен съдействие за разследването и получават нова, интересна отправна точка, която ще ги изненада. Накъде ги насочва психологът и дали това може да придвижи напред издирването на изчезналия следовател?

Ива е напълно срината, когато разбира, че синът й се е изнесъл от къщи, без да каже на никого. Отчаяната майка се надява Симо да се обади или поне да пише къде е, защото притеснението й расте с минути. Дълбоко в себе си, тя се надява, че тийнейджърът ще се върне у дома, ако Калин се извини за агресивното си поведение. Но къде е намерил подслон Симеон и дали е готов да се върне при родителите си?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай