Смъртоносна атака в "Братя"

Лора е решена да подаде оставката си

Смъртоносна атака в "Братя" | StandartNews.com

Убийството на Жоро Масажиста – приближен до кръговете на „Арол Холдинг“ ескалира на максимум взривоопасното напрежение между групировките на Топал и Карамитев. И двамата обмислят крайни действия, за да наложат влиянието си и да спечелят битката за надмощие. На какво са готови, за да смачкат врага и какъв обрат ще настъпи след смъртоносна провокация помежду им?

Денис е вбесен заради провала на акцията с Масажиста и иска да получи обяснение лично от Сандо за случилото се. ММА-боецът, обаче, е неоткриваем и това всява още по-големи подозрения у бизнесмена. Каква е причината за изчезването на Сандо и дали Никсън ще успее да го издири?

Показното ликвидиране на човек от обкръжението на Топал не остава без отзвук в полицията и веднага предизвиква вниманието на антимафиотите. Денис е извикан на разпит в ГДБОП. Инспектор Йосифов е убеден, че само може да навреди на разследването, ако лично го разпитва, затова натоварва Черкезов с тази отговорност. Какво ще постигнат следователите с този разпит и ще имат ли полза от него?

Инцидентът с Велин и състоянието, в което той изпада след приема на хранителни добавки от „Кара Ботаникс“, силно обезпокояват Лора. Тя е обзета от съмнения, които трудно могат да бъдат разсеяни от обясненията на Филип и Марин. Лора е решена да подаде оставката си, защото вече е сигурна, че мястото й не е в тази компания. Дали ще реализира своето намерение, с какво ще я изненада Карамитев и кое шокиращо събитие ще преобърне цялото действие?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай