Слиза ли Лили Иванова от сцената

Отменя концертите си за 2021

Слиза ли Лили Иванова от сцената | StandartNews.com

 

Eстрадната легенда изненадващо отмени концертите си, насрочени за идната 2021 г, съобщи ХотАрена.нет.

Официално оповестената причина е пандемията от COVID-19, но най-близкото обкръжение на звездата тя вероятно изобщо няма да го направи.

„Лили сега е на 81 години, а тези спектакли са изключително тежки и натоварващи. Най-вероятно те изобщо няма да се състоят”, казват от екипа на певицата.

Преди дни Лили оповести, че е решила да отложи турнето си през 2021 г. заради пандемията с COVID-19. 81-годишната звезда е стигнала до крайната мярка не заради страх от заразата, а заради противоепидемиологичните мерки, наложени от здравното министерство. Както е известно, допълнителните мерки в борбата с COVID-19 изискват зрителите на театралните представления и публиката в концертните зали да се настаняват през едно място.

Лили не искала залите, пред които пее, да са полупразни.

От друга страна, като бивше медицинско лице, държала на мерките за безопасност и не искала да ги нарушава. Затова била готова да вземе крайното решение за музикалните си изяви и временно да ги преустанови.

Певицата планирала да не стъпи в концертна зала преди декември догодина. Дали обаче след това ще има сили да изнася тежки концерти на живо и означава ли това, че тя подготвя оттеглянето си, питат се много нейни фенове.

Тази година звезда №1 на родната музика отложи турнето си, като прехвърли старта му за февруари 2021 г. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с втората част от тура. Сега обаче й се налагало да отложи и вече отложения тур, а това означавало отново да пренареди концертите си.

Екипът на Лили се опитвал да я убеди да размисли, тъй като трябвало да се организира процедура по връщане на вече закупените билети. Предложили й догодина да се организират концерти на открито в летните театри и подходящи за изява заведения, но тя не била съгласна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай