Слай: С Арни сме състезатели

Всичко в живота си постигнахме чрез борба, разказа Силвестър Сталоун

Слай: С Арни сме състезатели | StandartNews.com

Ню Йорк. Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер разпръснаха флуиди от легендарния си чар в суперформа по червения килим в Ню Йорк. Роки и Терминатора изглеждаха повече от добре на премиерата на новия им общ филм "План за бягство" във вторник вечерта. Двамата имаха време и да отговорят на журналистически въпроси. Те признаха, че в живота също са толкова конкуриращи се, колкото и на екрана. "Ние имаме състезателен дух. Всичко, което сме постигнали, е чрез борба. Свикнали сме да превъзмогваме неприятностите. Не се задоволяваме с нещо друго освен най-доброто. Рядко ще намерите две подобни личности, работещи заедно. Ние сме двама ветерани", обясни къде на шега, къде наистина Слай.

Екшън героите бяха бомбастично нахакани. И двамата бяха избрали черни тоалети за премиерата. Арни беше по-семпъл в костюм, риза и кафяви обувки, докато Слай се беше накиприл в рок шик - тениска, кожено сако и черни обувки. Арни се появи с дълга брада и боядисана в тъмнокафяво коса. За сметка на това пък Слай гордо показваше прошарените кичури, под ръка със съпругата си Дженифър.

"След като прочетох сценария, знаех, че "План за бягство" е филмът. Най-важното нещо, когато планираш продукция, е кои ще са актьорите. Кой ще е твоят състезател и антагонист, кой ще е приятелят. Естествено, че Арнолд! Никой друг не беше обсъждан - той беше точният човек", сподели Слай пред камерите. Шварценегер пък призна, че винаги чака с нетърпение да застане със Сталоун на терена. "За мен това е въпрос на шанс. От десетилетия търсехме сценарий, най-накрая намерихме точната история. Да, ние направихме "Непобедимите", но тук играем един до друг през цялото време", допълни Терминатора.

Джим Кавийзъл и Ейми Райън бяха сред звездите на премиерата, както и рапърът 50 цента, който също участва в екшън трилъра за 70 милиона долара. Ден по-рано Слай и Арни вечеряха в еднакви кожени кафяви якета в тузарския ресторант "Нола". Дори позираха прегърнати на репортерите. Двамата имат какво да обсъждат, включително и третата част на "Непобедимите", която се снима у нас. Междувременно комедиантът Том Арнолд, също авер на Арни, реши да му направи комплимент по малко тромав начин - похвали, че бил прочут и с респектиращия си сексуален апетит. "Чувал съм, че го прави по пет пъти на ден", изцепи се Арнолд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай