Слави покани Васил Гарванлиев

Българите трябва да се подкрепяме, казва Трифонов

Слави покани Васил Гарванлиев | StandartNews.com

Слави Трифонов отправи предложение към певеца Васил Гарванлиев, който бе избран да представя Северна Македония на конкурса "Евровизия", но репликата му, че се чувства българин, настрои много от хората срещу него."Аз съм българин, имам и български паспорт", заяви Гарванлиев и срещу него тръгна кампания с идеята, че след тези думи той няма право да представя страната си. Скандалът в Северна Македония избухна и заради българското знаме в клипа.Слави Трифонов реши да подкрепи изпълнителя. 

Ето какво написа той на страницата си във Фейсбук: "Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса “Евровизия”, е заплашен да бъде низвергнат от съгражданите си в Северна Македония, защото обяви, че е и българин, тъй като има и български паспорт.И сега срещу него има кампания в Северна Македония той да не представлява страната на конкурса “Евровизия”. 

Но, уважаеми сънародници, България е навсякъде, където има дори и един българин. И тъй като има един българин в Северна Македония, пардон в Северна Македония има много българи, но аз визирам конкретно Васил Гарванлиев, затова му предлагам следното: Василе, скъпи приятелю, ти си добър певец, а аз и моите колеги имаме опит в продуцирането на добри певци. Заповядай при нас - и аз, и моят екип ще ти осигурим работа и достоен живот. Решението е твое. Българите трябва да се подкрепяме."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай