Синът на Аня Пенчева снима с Лиъм Нийсън

Ангел Караньотов е в каскадьорския екип на "Спомени", който се снима у нас

Синът на Аня Пенчева снима с Лиъм Нийсън | StandartNews.com

Български каскадьори превзеха снимачната площадка на новия екшън трилър "Спомени", който докара на родна земя звездите Лиъм Нийсън и Моника Белучи. В екипа влязоха Боян Анев, Димитър Дойчинов, Захари Грозданов, Илко Илиев, Венелин Мишем, Радка Петкова, Албена Ситнилска, Деси Славова, Симеон Спасов, Георги Станиславов, Кирил Тодоров, както и Ангел Караньотов - синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, който е многократен европейски шампион по супермото. Координаторите им също са нашенци - Радослав Първанов и Станимир Стаматов.

Костюмите за филма също за поверени в български ръце. Дизайнер е Ирина Кочева, която избира сценичния гардероб на редица знаменитости, снимали у нас. Работила е по "Till Death" с Меган Фокс, "Пандора", "Плебеи" и други. 

Има българска следа и в актьорския състав. Това е Петър Кирилов, който за лентата скача в унифромата на ченге. Това не е първа роля за Кирилов в чуждестранна продукция. Той се е разписвал с участие във "Военни престъпления: Лос Анджелис" и "Бруклин 9-9". Очаква се звездата от "Връзки" и "Съни бийч" Николай Ишков също да се присъедини към Нийсън и компания, пише "Монитор". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай