Синът на Цар Киро напусна Къщата

Синът на Цар Киро напусна Къщата  | StandartNews.com

София. Синът на Цар Киро - Ангел Рашков, напусна къщата на ВИП брадър. Това обяви снощи след края на предаването водещата Алекс Сърчаджиева. Рашков е направил това по собствено желание.

Ангел Рашков предизвика сериозни полемики в обществото с изказванията си от Къщата. Мрежата във Facebook въстана срещу "принца" и циничните му изказвания, че нито едни избори не минават без тяхната "благословия". А най-радикалните се заканиха да обсадят Къщата в Нови хан. В нета са възмутени, че синът на Кирил Рашков се перчи по телевизията в навечерието на 23 септември - когато се навършват 2 г. от драмата в Катуница, която взе живота на 19-годишния Ангел Петров и на 17-годишния Павел Толев.

Принцът разбуни и партийните редици. От "България на гражданите" настръхнаха, след като принц Ангел заяви в ефира, че през 1999 г. Найден Зеленогорски е спечелил кметските избори в Плевен срещу Румен Петков с помощта на Рашков-старши. Вчера Зеленогорски нарече твърденията на "принца" смешни, а от партията на Кунева видяха подмолна атака срещу Реформаторския блок чрез трибуната на "ВИП Брадър".

Все още няма информация дали Рашков е бил наясно с настроенията срещу него. От предаването не по-конкретно за причините за напускането му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай