Ще се събират ли "Приятели"?

"Приятелите" преди повече от 20 години. Феновете обаче се надяват да ги видят отново заедно, този път на големия екран.

Ще се събират ли "Приятели"? | StandartNews.com

Моника привиква Чандлър отново в шоуто

Един от най-култовите сериали за всички времена - "Приятели", по всяка вероятност ще има продължение. То няма да бъде нов сезон, а двучасов филм, на принципа, по който "Сексът и градът" навремето се премести от малкия на големия екран с две пълнометражни ленти. Причината Моника, Рейчъл, Рос, Джоуи и Фиби да се съберат отново е 75 годишнината на режисьора на сериала - ветеранът Джеймс Бъроуз, заставал още зад камерата на
Бар "Наздраве", "Фрейзър", "Уил и Грейс".

Големият липсващ в новата лента ще бъде Матю Пери - прословутият Чандлър Бинг, който в продължение на цяло десетилетие беше най-забавният персонаж в историята. Впрочем Матю бе единственият от златната шесторка, който след края на сериала през 2004-та, твърдеше, че е възможно да има повторно събиране на героите. Сега Чандлър обаче е зает с важно събитие - предпремиерните репетиции на театралната постановка "Краят на копнежа", която самият той е написал. Черната комедия ще се играе на сцената на театър "Плейхаус" в Лондон и Пери не можел да съвмести графиците.
Мостът между "Приятели" и Матю обаче е Кортни Кокс (Моника). По празниците тя и Чандлър станаха особено близки, а медиите зад Океана дори писаха, че имат интимна връзка, точно както се случи и в самия сериал. Кокс обещала на продуцентите от Ен Би Си да направи всичко възможно Матю да участва във филма, чиито снимки ще бъдат през февруари.

Останалите четирима - Дженифър Анистър, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър нямали търпение да се видят отново на снимачната площадка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай