Петък,

Коварни истини излизат наяве в "Отдел Издирване"

От: Агенция Стандарт -
347
Коварни истини излизат наяве в "Отдел Издирване"
A
A
A

Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и Ралица? Каква е била причината за престъплението и възможно ли е да бъде дадена прошка за непростим грях? Страшните отговори на тези и още въпроси предстои да станат ясни в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“. Този петък от 22:00 часа по Нова ще излязат наяве коварни истини, за които никой няма да бъде подготвен.

След всички разкрития, които Отделът направи по време на разследването на убийствата на Кавалджиев и Цайса, Ралица ще свърже парчетата от пъзела, който я отвежда до единствения възможен извършител на престъплението – човек от близкото й обкръжение, за когото никога не е предполагала, че може да бъде предател. Кой се крие зад убийството на Нина, какви са мотивите му да и готов ли е да плати високата цена за непростимата постъпка?

Камен от своя страна веднага ще разбере, че бившата му жена планира да извърши нещо опасно и няма да остане безразличен към случващото се, твърдо убеден, че обвиненията ѝ са плод на въображението и неутешимата мъка по загубата на детето. Фактите, които ще му разкаже Ралица за случая, обаче, ще го разклатят из основи и ще го накарат да се изправи пред един от най-големите си кошмари и истина, с която не е ясно дали може да се справи. Част от напрегнатите събитията ще стане и сегашният съпруг на Ралица. Провокиран от ревността и недоверието към жена си, Петър ще се окаже в центъра на събитията.

„Интуицията Ралица (Ана Пападопулу) я насочи към това кой би могъл да бъде замесен в смъртта на тяхната дъщеря с Камен (Юлиан Вергов). Зрителите ще разберат кой е отговорен за тяхната голяма драма. В епизода, който предстои тази вечер, ще се случат много ключови събития, които по някакъв начин ще разкрият какво героите се търсили в началото на сериала и отварят вратата за това какво предстои до края“, разкрива Виктор Божинов.

„Ралица Петкова е много аналитична и рационална. Макар да действа на пръв поглед неразумно, при нея всичко е добре обмислено. В петте епизода, който изминаха досега тя стъпка по стъпка разплиташе възможността дъщеря й да е отровена и кой би могъл да бъде замесен. На пръв поглед това, което ще направи изглежда рисково и то не само за нея, но и в личен и професионален план. Но това ще даде ново начало на следващите шест епизода. Защото ще се разкрият много любопитни неща. Епизодът ще бъде много тежък и за героя на Юлиан Вергов Камен, който също ще преживее голям катарзис“, допълва Ана Пападопулу.

„Героинята на Ралица е доведена до изключителна крайност. Интуицията й я води към конкретно място и ще бъде принудена да влезе в конфликт с абсолютно всички включително и с Камен. Това нейно наглед безразсъдно действие и поведение ще принуди Камен да извърши други действия, с които да й помогне. По сериала работим двама режисьори. Митко Димитров е водещият режисьор. Когато аз приех да участвам в проекта, беше именно заради този епизод. Защото действието е затворено на едно място и дава възможност да подходиш така, че да изградиш психологическа плътност и интрига. Още нещо важно – тази вечер зрителите ще разберат коя всъщност е Нера Павлович. Към момента тази героиня е ситуирана доста мистериозно в интригата“, пояснява Виктор Божинов.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com