Шок! Световноизвестен актьор остана без дом и заживя на пътя

Какво се случи

Шок! Световноизвестен актьор остана без дом и заживя на пътя | StandartNews.com

Животът е една голяма магистрала за Джейсън Момоа в последно време. Фотогеничният актьор разкри, че живее на път, откакто се е разделил със съпругата си Лиза Бонет.

"В момента дори нямам дом. Живея на пътя", каза звездата от "Аквамен" пред Entertainment Tonight, предаде tialoto.bg.

Момоа обясни, че работи върху документалните филми On the Roam, които проследяват срещите му със занаятчии, музиканти и спортисти, докато пътува из САЩ и това е една от причините да си няма собствено жилище към момента.

"Винаги се намирам на странни места", каза той, добавяйки, че феновете му са шокирани, когато го видят да се появява в някой малък американски град.

"Обичам идеята просто да бъда сред обикновени хора и да върша занаята си, който е да снимам и след това да показвам сниманото. И така, мисля, че след като правя това от толкова дълго време, явно доста ми допада", добави актьорът.

Премиерата на неговия нов проект е на 18 януари по телевизия Max. Междувременно, 44-годишната звезда разкри, че номадският му начин на живот ще продължи в обозримо бъдеще, тъй като следва да се отправи към Нова Зеландия, за да снима филма Minecraft. Тези признания на родения в Хавай Момоа са на фона на предстоящия му развод с отчуждената му съпруга Лиза Бонет, която наскоро подаде молба за разтрогване на брака им. 

В молбата на 56-годишната Лиза се разбира, че двамата с актьора от "Дюн" са постигнали споразумение относно брачните си права и споделена собственост. Според документацията Бонет е поискала съвместно физическо и юридическо попечителство над двете им деца – 16-годишната Лола и 15-годишния Накоа-Уолф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай