Четвъртък,

Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
1175
Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в "Братя"
A
A
A

Мая и Велин продължават да кроят плана си за бягство с милионите на Филип. Вложени в ценен артефакт, те са още по-лесни за пренасяне, но пък задачата се оказва в пъти по-трудна от предвиденото, защото старинният предмет е обект на интерес от няколко страни. Заради напечената ситуация след медийния скандал с избрания за кмет на столицата Карамитев, плановете му бързо се променят, а неговият асистент Марин Владов има намерение да си прибере артефакта веднага. Разбрала, че остават часове до появата на асистента, Мая е силно стресирана, защото осъзнава, че времето изтича и трябва да се действа мигновено. Готови ли са двамата с Велин за извършване на кражбата и ще успее ли опасният им план за бягство извън страната, или ще бъде драматично осуетен?

Йосифова и Черкезов са смазани от решението на своите деца да заминат, без да оставят каквато и да било възможност за по-нататъшна комуникация с близките. Знакът, който дават Поли и Симо на своите родители е ясен – те правят избора да запазят любовта си и да започнат нов живот някъде далече. Ива осъзнава, че синът й вече е избрал истината, като е признал вината си и е опитал да съдейства на полицията, съветвайки самата нея да направи същото. Тя, обаче, не се чувства способна да постъпи така и да се отърве от тежестта на желанието за отмъщение, което буквално я разяжда. Завъртяла се в порочния кръг на тъмните си мисли и допуснала омразата твърде дълбоко, Ива е принудена от обстоятелствата да вземе съдбовно решение, защото знае, че полицията може да я арестува всеки момент. Какво ще предприеме, когато инспектор Черкезов се изправи срещу нея? И дали той ще има силата да арестува жената, която обича?

Елена е влюбена и почти щастлива, както не е била от много време насам. Тя най-накрая позволява на себе си да изпитва чувства към човека с толкова противоречиво минало, когото трябваше да разследва. Фактът, че е изхвърлена от работа и няма право да действа по случая, донякъде временно намалява напрежението у нея. Но не може да излекува напълно болката от раздвоението между ума и сърцето, между професионалната й съвест и нейната чисто човешка природа. Кратките, откраднати мигове на щастие и обич я зареждат, но една шокираща истина, на която случайно се натъква, преобръща ситуацията и я хвърля в пълен ужас. Какво ще научи инспектор Давидова и как ще повлияе разкритието на всичко, в което досега е вярвала?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод