Ще пусне ли Черкезов Симо за разследване в "Братя"

В отдел „Убийства“ още са под напрежение заради поредната си провалена акция

Ще пусне ли Черкезов Симо за разследване в "Братя" | StandartNews.com

В отдел „Убийства“ още са под напрежение заради поредната си провалена акция. Този път Жеков се зарича да не оставя нещата така, а да стигне но същината на проблемите в екипа на инспектор Йосифов. Случайно засичайки лично пререкание между Калин и Димитър, началникът изисква от двамата следователи подробни, индивидуални рапорти относно работата на отдела по последните няколко операции. Това силно притеснява Йосифов, защото той подозира, че в своя рапорт Черкезов ще издаде уличаващата информация, касаеща сина му, която до този момент и двамата пазят в тайна. Но от скоро колегата му пряко го заплашва, че няма да си мълчи повече и ще огласи фактите: именно Симеон е отговорен за разработката на апликацията за онлайн търговия с наркотици, собственост на Топал. Какво решение ще вземе Димитър в крайна сметка – ще предаде ли Симо за разследване, защото така е редно според високата му професионална етика? Или ще се смили над 17-годишния син на колегата, в името на чисто човешкия морал, за да не съсипе живота на един млад човек?

За Денис акцията с афганистанския хероин е напълно успешна, но той самият се пече на бавен огън, защото вече държи 400 кг. дрога, без да знае нито кога, нито как може да се отърве от нея. Това все повече го изнервя и той започва да се чувства като в капан, който всеки момент може да щракне. Положението допълнително се утежнява и заради подозренията му, че вътрешен човек издава секретна информация на полицията – нещо, в което той е сигурен, но не може да докаже кой е „певецът“. Ще дадат ли изненадващите му ходове нужния резултат с внезапните проверки на хората от групировката и ще покаже ли тестът с конфискуваните телефони, кой е предателят сред приближените му?

Идеята за сватба в следствения арест сякаш дава криле на Лора. Нейните приятелки с радост забелязват, че тя се хваща за тази мисъл и така успява да си създаде поне отчасти положителни мисли за брак с любимия човек. Особено Мая твърдо вярва, че едно такова сливане на две влюбени души може да счупи лошия късмет и наистина да създаде ново начало за младоженците. Двете с Ива се заемат с организацията на скромната церемония, въпреки множеството ограничения, пред които са поставени. Но задачата за избор на кумове се оказва по-сложна в тези необичайни условия. Какво решение ще вземат Драго и Лора и на кого ще се доверят?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай