Ще предотврати ли Лора планираното убийство на Топал

Тя решава да се срещне лично с Денис, за да го предупреди

Ще предотврати ли Лора планираното убийство на Топал | StandartNews.com

Лора още е в шок след разговора, в който чува, че Карамитев планира убийството на Топал. Тя решава да се срещне лично с Денис, за да го предупреди, но това се оказва нелека задача след тоталния разрив в отношенията им. Той сякаш е недосегаем и Лора трябва да измисли ход, с който да преодолее приближените и охраната му, но дали ще успее да предаде информацията, преди да е станало твърде късно?

Междувременно, Филип се готви да посети официален прием, където присъстват важни за него клиенти. Той кани Лора да го придружи, за да я запознае с домакина, тъй като предстои голяма сделка между двете компании. Неочаквана среща ще ескалира напрежението и изцяло ще промени ситуацията, но в каква посока?

Антимафиотите също са по стъпките на Топал, обаче все още им се губи основната нишка – по каква схема бизнесменът пере парите си от наркотрафика. Инспектор Йосифов дава задача на екипа да разширят кръга на разследване и да съберат всякакви сведения за актуалните фирми в обкръжението на „Арол Холдинг“. Дали полицаите ще открият следа, водеща поне към част от отговорите, които търсят и каква изненада ги очаква?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай