Ще оцелее ли връзката на Калин и Ива в "Братя"

Дълго пазената тайна излиза наяве по най-неочаквания и случаен начин

Ще оцелее ли връзката на Калин и Ива в "Братя" | StandartNews.com

Дълго пазената тайна за взаимоотношенията между Ива и Черкезов излиза наяве по най-неочаквания и случаен начин, покрай една нейна пренасочена пратка от временния към постоянния й домашен адрес. Калин е в шок, защото осъзнава, че жена му е живяла при неговия колега през месеците, в които са били разделени. Каква ще е реакцията на наранения съпруг, ще успее ли да овладее ревността си, за да не развали атмосферата в службата и най-важното – ще оцелее ли наскоро закрепилата се връзка между Калин и Ива?

След разкритието, че Лора е била човекът, обадил се на Снежа, малко преди да бъде убита в дома на Карамитев, Марин получава задачата спешно да я намери, защото тя е в пълна неизвестност след фаталната нощ. Асистентът посещава всички места, където Лора има текущи контакти или би могъл да разбере малко повече за нейните действия, преди да изчезне. Така той се озовава и в агенцията на Ива, където решава да подходи по-хитро, за да се сдобие с достатъчно насочваща информация. Ще сработи ли планът му и каква изненада го очаква там?

Драго се обръща с молба към Филип, за да му помогне да открият колкото може по-бързо убиеца на Снежа. Баща му отново засвидетелства своята подкрепа и му обещава да задейства свои контакти в криминална полиция. Освен всичко друго, той има и важно предложение към сина си, което идва изненадващо за Драго, особено предвид обрата, който настъпва по време на тяхната среща.  

Поли осъзнава, че затъва все по-дълбоко в своята зависимост към наркотиците, но я е страх да си признае пред близките. Тя е отчаяна, че вече не може да контролира себе си и се хваща за едничкото спасение – да бъде постоянно в компанията на Симо или на баща си, за да успее да се държи възможно най-дълго време далеч от коварната дрога. И двамата, обаче, са непрекъснато заети и не усещат ужасяващата безизходица на момичето. Има ли кой да помогне на Поли, преди да е станала саморазрушителна?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай