Ще надхитри ли Топал главореза Кадими в "Братя"

Йосифов и Черкезов започват подмолна война помежду си

Ще надхитри ли Топал главореза Кадими в "Братя" | StandartNews.com

Планът за инсцениране на среща с афганистанеца Барялай Кадими в казиното сработва идеално и осигурява на Топал шанса да привлече вниманието на опасния наркобарон. Крупният бизнесмен развива дейност в Азия и Европа, и е пряко свързан с мръсната поръчка, подадена от прокурора, за която Денис лично трябва да се погрижи, ако иска да види Лора на свобода. Кадими се запознава с Топал, но е изпълнен с подозрения и е достатъчно луд, за да отправи остра провокация към него. Как ще реагира Денис, какъв ход ще измисли, за да вкара афганистанеца в играта и дали ще успее в това начинание с изключително важен за него залог?

Йосифов и Черкезов започват подмолна война помежду си, като този път вече са готови да използват и не до там честни средства, за да се сдобият със секретна информация за другия. Калин е убеден, че може да очаква от Димитър само неприятни изненади и се притеснява, че неговият колега, рано или късно, ще издаде сина му заради разработката на нелегалното приложение. Черкезов, от своя страна, вече подозира Йосифов в злоупотреба с положение и не е съгласен с методите му. Той стига по-далеч, допускайки мисълта, че Калин може да работи за чужди интереси и затова да имат толкова провалени акции в отдел „Наркотици“. Двамата влошават работната обстановка, напрежението ескалира и принуждава един от колегите им да вземе крайни мерки. 

Изненадващо освободен от своя работен ангажимент към „Арол Холдинг“, Симеон не може да се нарадва на свободата си. Момчето усеща, че сякаш за пръв път от доста време диша спокойно. Но кои са първите неприятни събития, с които ще трябва да се сблъска след загубата на своята работа и в каква стресираща ситуация с необратими последствия ще попадне приятелката му Поли?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай