Секс и черен хумор във втория сезон на "Връзки"

Секс и черен хумор  във втория сезон на "Връзки" | StandartNews.com

Секс, изневяра, компромиси, отчуждение, преоткриване и непрекъснато търсене на идеалния партньор. Всички тези сюжетни линии ще се заплетат във втория сезон на "Връзки". Българският градски сериал тръгва на 4 април от 22 часа по "Fox Life". Продуцентите от "Емо Вижън" са успели да пласират поредицата още в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Албания. Феновете на българските сериали ще станат свидетели на напрегнатите и комични отношения в съвсем обикновено семейство. След като година се бори за живота си, Тони е напълно променен. Мика също не е предишната героиня, която помним.

В главните роли отново влизат Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. В екипа са режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристката Ваня Николова, операторът Борис Славков. От продукцията обещават още звезди на екрана, които ще изиграят самите себе си. Тази седмица се състоя и премиерата на втория сезон на продукцията. На събитието присъстваха Пейо Николов, собственик на продуцентска компания "Емо Вижън", Весела Димитрова, програмен директор на FOX Networks Group за Балканите, двете сценаристки на сериала - Ваня Николова и Нели Димитрова, както и актьорите от поредицата. "Благодаря на целия екип на FOX, че повярва в проекта и ни помогна да реализираме втори сезон", каза Пейо Николов. И допълни: "Повече от 10 години "Фокс Лайф" не e подкрепял друг български проект, но сега ни подадоха ръка. Сигурни сме, че ще оправдаем доверието".

"Каналите на FOX традиционно предлагат най-доброто телевизионно забавление, произведено в Америка и Европа. Вярваме, че и български продукт ще отговори на високите очаквания на нашата аудитория. Очакваме с нетърпение развитието на сериала", каза Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на "FOXNetworks Group". "Първият сезон, който в момента излъчваме на Балканите, се радва на интерес и беше приет много позитивно в Сърбия", допълни Николов.

"В новите епизоди нещата загрубяват. Общото усещане е за играчка-плачка. Обратите са много - драматични или комични. Смешното винаги минава през тежка проблематика и всъщност се поражда от нея", коментира по-рано Билалов. За героя си казва следното: "Той със сигурност се променя - няма как да е по друг начин след подобно премеждие. Около Мики също стават изумителни неща - тя е другият мотор на действието. Въобще събитията са много - всъщност битието на всяко семейство е изпълнено с достатъчно и много различни емоции".

Ще си дадат ли сметка героите, че в брака по-трудно може да бъде простена скуката, отколкото изневярата? Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в живота на Мика? И кое ще провокира избухването на истинска предбракоразводна война? В нея ще бъдат замесени всички: бивши и настоящи любовници, деца, родители, медиатори, адвокати и приятели. Отговорите зрителите могат да очакват в понеделник от 10 вечерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай