Рут Колева с концерт за петия си албум

Шоуто е в зала „България“ на 15 февруари

Рут Колева с концерт за петия си албум | StandartNews.com

На 15 февруари Рут Колева ще представи за първи път пред феновете песните от новия си самостоятелен албум. Заедно с The Fingertones и някои специални гост-изпълнители певицата ще потопи публиката в зала „България“ в своя неповторим музикален свят. Името на тавата все още се пази в тайна.

Новият албум съдържа 10 песни, като записите са правени между София и Лос Анджелис. Продуценти са познати имена от световната музикална сцена - Kan Wakan и Taylor Graves.

Сред песните в албума е и сингълът „Candy Coated“, вдъхновен от искрената любов между двама души. Това е и единственото парче, което някои от най-верните фенове са чували досега – всички останали ще бъдат специална изненада за гостите на концерта.

Петият албум на изпълнителката е пореден връх в нейното музикално развитие – с ново звучене и различен характер. След големия успех на „Confidence. Truth“, който попадна в престижната предварителна селекция за „Грами“ номинации, предстоящият запис провокира сериозен интерес.

В последните години Рут Колева поддържа осезаемо присъствие на няколко международни сцени с турнета в САЩ и Азия. През 2015-а албумът „R U T H“ беше избран за най-добър чуждестранен джаз албум в Япония, а след появата на песента „Run“ световноизвестният продуцент Марк Ронсън написа за нея: „Гласът й е невероятен. Много ми хареса първия й албум, а песента „Run“ е страхотна.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай