Разпит с фатални последствия в "Братя"

Инспектор Йосифов още не може да се съвземе след драматичните самопризнания на бившия си колега Павлов

Разпит с фатални последствия в "Братя" | StandartNews.com

Инспектор Йосифов още не може да се съвземе след драматичните самопризнания на бившия си колега Павлов, който е предал Борис срещу определена сума пари, съдействайки да бъде вкаран в капан. Огромна е мъката на Калин, че все още не може да открие най-добрия си приятел, който вероятно има спешна нужда от помощ, ако още е жив. Болката не му дава мира и отново го отвежда около Панчаревското езеро, където последно бе открит окървавения бус с вещи на Донков. Точно в близост до този район следователят попада на важна находка и получава мистериозен знак от съдбата, който не знае как да тълкува. Той е непримирим към несправедливостта, предателството и безнаказаността повече от всякога. В търсене на спешни отговори по разследването, Калин провежда серия от разпити, един от които, обаче, ще се окаже фатален.

Междувременно, мистериозните тегления на суми от банковата карта на Борис продължават, а инспектор Жана Илиева вече започва да подозира, че, може би, изчезналият следовател умишлено се укрива. Тя не изключва възможността, той сам да праща избрани лица, които да теглят пари от различни банкомати. Йосифов не е съгласен с тази теза, защото твърдо вярва, че приятелят му никога не би се крил точно от него.

Постоянно сменящите се настроения на Снежа вече не са изненада за Велин и Ани във фондацията. Но тя все пак успява да ги озадачи за пореден път, отговаряйки на обаждане, което светкавично я изстрелва в облаците от щастие. Без да забележи изумлението на околните, тя се радва от сърце на информация, която получава по телефона. Каква е причината за нейния бурен възторг, който я провокира дори да организира парти на работното си място?

Мая вече дълбоко съжалява, че е подслонила Симо да живее у тях. Откакто е наясно с чувствата на дъщеря си към момчето, грижовната майка не може да си прости, че е подложила Вики на такова мъчение. От друга страна, тя счита за свой дълг да помогне на избягалия от вкъщи ученик. Раздвоена, Мая е принудена да вземе трудно решение, което ще изненада всички. Какво ще предприеме?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай